Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Πίστη, Αμφιβολία Και Φανατισμός

Κωδικός: 9789605365691
Συγγραφέας: Osho
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
13.80€ 12.42€

Να θυμάστε: Μόνον οι τυφλοί πιστεύουν στο φως. Όσοι έχουν μάτια δεν πιστεύουν στο φως, γνωρίζουν. Μόλις γνωρίσετε κάτι, εκλείπει η ανάγκη να πιστεύετε σε αυτό. Αλλά ο κόσμος βρίθει από πιστούς.

Με το παρόν βιβλίο υπό τον τίτλο Πίστη, Αμφιβολία και Φανατισμός, ο Όσσο αγγίζει με τη μοναδική και συχνά εκπληκτική προοπτική του τις θρησκευτικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές δυνάμεις που οδηγούν τους ανθρώπους σε αντίπαλα στρατόπεδα, ομάδες φανατικών και συστήματα πίστης που εξαρτώνται από το ότι ο «ένας» βλέπει τον «άλλο» σαν εχθρό.

Όπως πάντα, εστιάζει πρωτίστως στον ατομικό ψυχισμό και στη συνειδητότητα για να εντοπίσει τις ριζικές αιτίες και τους κρυφούς δαίμονες της ανάγκης του ανθρώπου να ανήκει κάπου και
να έχει κάτι «στο οποίο να πιστεύει».

Η σειρά αυτή βιβλίων του Όσσο εστιάζει στα σημαντικότερα ερωτήματα της ζωής του ατόμου. Κάθε τόμος περιέχει διαχρονικές και πάντα σύγχρονες σε βάθος έρευνες και συζητήσεις επί θεμάτων ζωτικών για την προσωπική μας αναζήτηση για νόημα και σκοπό, επικεντρώνοντας σε συγκεκριμένα ζητήματα της εσωτερικής μας ζωής και ποιότητας της ύπαρξής μας.
 
Ο Όσσο είναι ένας από τους πιο προκλητικούς και διεισδυτικούς πνευματικούς δασκάλους του εικοστού αιώνα. Είναι γνωστός για την επαναστατική συμβολή του στην επιστήμη της εσωτερικής μεταλλαγής, και η επιρροή της διδασκαλίας του εξακολουθεί να επεκτείνεται και να προσεγγίζει αναζητητές κάθε ηλικίας σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου.