-10%

Πού Πήγε Η Γιαγιά;

Κωδικός: 9789604619283
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
8.80€ 7.90€

Όταν πεθαίνει ένα αγαπημένο πρόσωπο, είναι δύσκολο να βρει κανείς τις κατάλληλες λέξεις για να το εξηγήσει σ’ ένα μικρό παιδί.

Γραμμένο με ευαισθησία και εικονογραφημένο με τρυφερότητα, το βιβλίο εξηγεί με λέξεις κατανοητές την έννοια της απώλειας, καθησυχάζει το παιδί και του μαθαίνει ότι η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Σημείωμα για γονείς με περισσότερες οδηγίες για το πώς να μιλήσουν στο παιδί για τον θάνατο και πώς να απαντήσουν στις ερωτήσεις του.

Ειδική θεματική: Απώλεια, θάνατος

Ένα βιβλίο της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρίας (APA).

Η Dr Bonnie Zucker είναι επαγγελματίας ψυχολόγος στον ιδιωτικό τομέα. Αποφοίτησε από το George Washington University και έκανε το μεταπτυχιακό της στο University of Baltimore, ενώ ολοκλήρωσε τις διδακτορικές τις σπουδές στο Illinois School of Professional Psychology στο Σικάγο. Η Dr Zucker ειδικεύεται στη θεραπεία διαταραχών άγχους.

Η Kim Fleming είχε πάντα πάθος με τη δημιουργία εικαστικού υλικού για παιδιά. Ειδικεύεται στο παιδικό βιβλίο, αλλά εικονογραφήσεις της υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά μέρη, από παιδικά παιχνίδια μέχρι ευχετήριες κάρτες. Της αρέσει να χρησιμοποιεί παραδοσιακές τεχνικές και δημιουργεί τις εικόνες της χρησιμοποιώντας ακουαρέλα, μολύβι και πολλή αγάπη.