Παραλαβή από το κατάστημα

store

Pick Up In-Store

Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα που σε εξυπηρετεί!

Κάνε online την παραγγελία σου και παράλαβέ την από το κατάστημα Βαφειάδης που σε βολεύει, αφού ενημερωθείς πως είναι έτοιμη για παράδοση, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία έχεις τη δυνατότητα:

  • να δεσμεύσεις εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που επιθυμείς και να τα παραλάβεις από το κατάστημα που σε εξυπηρετεί περισσότερο.
  • πηγαίνοντας στο κατάστημα για την παραλαβή μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου πληρώνοντας είτε με μετρητά, είτε με κάρτα.

Από τη στιγμή που θα ενημερωθείς πως η παραγγελία σου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμη, μπορείς να μεταβείς στο κατάστημα για την παραλαβή της άμεσα και μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν παραλάβεις τα προϊόντα εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας (72 ώρες), η κράτηση ακυρώνεται.

Ενημερωθείτε για το κοντινότερο κατάστημα Βαφειάδης εδώ.

store

Drive Up

Δωρεάν παραλαβή στην πόρτα... του αυτοκινήτου σου!

Αγοράζεις online γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου και παραλαμβάνεις ανέπαφα στην πόρτα... του αυτοκινήτου σου ακολουθώντας 3 απλά βήματα:

  1. Αγοράζεις Online ή τηλεφωνικά. Κάνε τις αγορές σου στο e-Vafeiadis.gr και επέλεξε το κατάστημα Βαφειάδης στην Μεραρχίας Σερρών 40 για παραλαβή.
  2. Λαμβάνεις ειδοποίηση. Μόλις η παραγγελία σου ετοιμαστεί και είναι έτοιμη προς παραλαβή θα λάβεις σχετικό e-mail και SMS.
  3. Παραλαμβάνεις την παραγγελία σου. Πριν φτάσεις στο parking πάρε μας τηλέφωνο (2531085952) αναφέροντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σου και θα σου παραδώσουμε τα προϊόντα σου στο αυτοκίνητο σου.

Το Drive Up είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να παραλάβεις τις αγορές σου! Και εντελώς ανέπαφος: αγοράζεις online, παραδίδουμε χωρίς να βγεις καν από το αυτοκίνητό σου και η διαδικασία ολοκληρώνεται με απόλυτη ασφάλεια!

*Η υπηρεσία Drive-Up είναι διαθέσιμη μόνο στο κατάστημα επί της Μεραρχίας Σερρών 40, που διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης και έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις εξοφλήσει την παραγγελία σου online.

store

Δωρεάν Παράδοση Για Κομοτηνή

Με παραγγελίες άνω των 15,00€!

Αγοράζεις online γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου και παραλαμβάνεις σχεδόν άμεσα στην πόρτα σου από τον μεταφορέα της εταιρείας μας (μόνο πρωινές ώρες).

Για παραγγελίες εντός Κομοτηνής γίνονται παραδόσεις και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί) χωρίς κάποια επιβάρυνση.

*Η υπηρεσία Free Home Delivery είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες εντός της Κομοτηνής και συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 15,00€.