Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Πέμπτη Συμφωνία

Κωδικός: 9789603644125
Συγγραφέας: Don Ruiz Miguel
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
13.19€ 11.87€

Στις Τέσσερις Συµφωνίες, το βιβλίο που υπήρξε µπεστ-σέλερ των New York Times για πάνω από επτά χρόνια, ο δον Μιγκέλ Ρούιζ αποκαλύπτει πώς λησµονούµε την έµφυτη σοφία µας λόγω της εκπαίδευσης την οποία λαµβάνουµε προκειµένου να ενταχθούµε στο κοινωνικό σύνολο. Τώρα, ο δον Μιγκέλ Ρούιζ και ο γιος του, δον Χοσέ Ρούιζ, µας προσφέρουν µια καινούρια συµφωνία που θα µεταµορφώσει τη ζωή µας στον προσωπικό µας παράδεισο: την Πέµπτη Συµφωνία που µας βοηθά να κατανοήσουµε τη δύναµη του πραγµατικού µας εαυτού και να ανακτήσουµε την αυθεντικότητα µε την οποία γεννηθήκαµε.

Φανταστείτε πώς θα ήταν…

...αν ζούσατε δίχως να επικρίνετε κανέναν – ούτε καν τον εαυτό σας, αν δεν φοβόσασταν να εκφραστείτε, αν δεν φοβόσασταν να εξερευνήσετε τη ζωή. Θα ζούσατε απαλλαγµένοι από φόβο κι ενοχές αν αγαπούσατε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι. Θα αγαπούσατε το σώµα σας έτσι όπως είναι. Θα αγαπούσατε τα συναισθήµατά σας έτσι όπως είναι.

Για να είµαστε ευτυχισµένοι και να απολαµβάνουµε τη ζωή, αρκεί να είµαστε ο εαυτός µας. Φανταστείτε πώς θα ήταν αν βιώνατε αυτή την προσωπική ελευθερία!