Τα νέα μας

Παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή το «Μυρωδιά Από Σανίδι» του Κώστα Κρομμύδα

12.05.2018
Παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή το «Μυρωδιά Από Σανίδι» του Κώστα ΚρομμύδαΠαρουσιάστηκε στην Κομοτηνή το «Μυρωδιά Από Σανίδι» του Κώστα ΚρομμύδαΠαρουσιάστηκε στην Κομοτηνή το «Μυρωδιά Από Σανίδι» του Κώστα ΚρομμύδαΠαρουσιάστηκε στην Κομοτηνή το «Μυρωδιά Από Σανίδι» του Κώστα ΚρομμύδαΠαρουσιάστηκε στην Κομοτηνή το «Μυρωδιά Από Σανίδι» του Κώστα ΚρομμύδαΠαρουσιάστηκε στην Κομοτηνή το «Μυρωδιά Από Σανίδι» του Κώστα Κρομμύδα

Τα βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης και οι εκδόσεις Διόπτρα, παρουσίασαν το νέο μυθιστορήμα του αγαπητού και βραβευμένου συγγραφέα και ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα, παρουσία του ιδίου στο κεντρικό κατάστημα των βιβλιοχαρτοπωλείων επί της Βενιζέλου.

Τριάντα χρόνια εμπειρίας στο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό θέατρο συμπυκνώνονται στο νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα με τίτλο «Μυρωδιά από σανίδι». Ένα βιβλίο που όπως λέει ο ίδιος "πάντα ήθελα να γράψω". Εμπνεόμενος από τους μεγάλους έρωτες του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου της δεκαετίας του '50, '60 και '70 που άφησαν εποχή και που μας κάνουν ακόμα και σήμερα να συζητάμε για αυτούς τους έρωτες.

Ο συγγραφέας σύστησε το νέο του μυθιστόρημα σε παλιούς και νέους αναγνώστες, ενώ υπέγραψε αντίτυπα και μοιράστηκε μαζί τους μυστικά και σκέψεις για το βιβλίο.

poster