Banner for Espa
Έκπτωση -15%

Parker Στυλό Sonnet Matte Black CT Rollerball

Κωδικός: STXS-1109.4002.11
Brand: Parker
Κατηγορία: Parker Sonnet
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
168.00€ 142.80€

Η κλασική απόδοση του εκλεπτυσμένου στυλ. Οι στυλογράφοι Sonnet αποτελούν το σύμβολο κομψότητας της Parker. Με μια ευρεία σειρά από σχέδια, όπως το διαχρονικό μοτίβο Ciselé, όπου κάθε λεπτομέρεια εκτελείται με απόλυτη δεξιοτεχνία.

Μαύρη ματ επιστρωμένη ρητίνη με σατινέ υφή. Συμπληρώνεται με διακοσμητικά στοιχεία από παλλάδιο και πένα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Σε πολυτελή συσκευασία δώρου PARKER.

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.