Έκπτωση -15%

Parker Στυλό Sonnet Accesion Limited Edition Ballpoint

Κωδικός: STXS-1107.2303.
Brand: Parker
Κατηγορία: Parker Sonnet
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
200.00€ 170.00€

Τα στυλό Sonnet Accession δημιουργήθηκαν το 2002 για να γιορτάσουν το χρυσό ιωβηλαίο της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας Ελισάβετ Β '.

Όταν ο βασιλιάς George VI πέθανε η μεγαλύτερη κόρη του, πριγκίπισσα Ελισάβετ, τον διαδέχθηκε αμέσως.
Δεκαεπτά μήνες αργότερα, στις 2 Ιουνίου του 1953, η νέα βασίλισσα στέφθηκε στο Westminster Abbey, με τον τίτλο " Μεγαλειοτάτη Βασίλισσα Ελισάβετ Β'."

Η Parker Sonnet Accession Special Edition είναι ένα στυλό για όσους λατρεύουν την γραφή.

Ένα συλλεκτικό στυλό Parker Sonnet για να εμπλουτίσετε την συλλογή σας!

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.