Έκπτωση -16%

Parker Στυλό Premier Titanium PVD Rollerball

Κωδικός: STXS-1113.1402.
Brand: Parker
Κατηγορία: Parker Premier
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
355.00€ 298.20€

Στυλογράφος υγρής μελάνης υψηλότατης αισθητικής που μαγεύει και προκαλεί!

Ένας μοναδικός, ιδιαίτερος στυλογράφος Parker, με μεταλλικό φινίρισμα κάθετα βουρτσισμένο, επικαλυμμένος με επεξεργασία PVD με Τιτάνιο.

Ένα εξεζητημένο υψηλής τεχνολογίας φινίρισμα, το οποίο συνδυάζει εγχαράξεις και αντοχή στη διάβρωση εξαιρετική αίσθηση και μεγάλο βάθος χρωματικού τόνου, μια κομψή και τολμηρή σχεδιαστικά επιλογή.

Trims : Ματ tone-on-tone, αποκλειστικά για το Parker Monochrome

Καπάκι που εφαρμόζει άριστα, ομαλή γραφή και ισορροπία στο χέρι

Μήκος Roller Ball με το καπάκι κλειστό 14 εκατοστά και με το καπάκι στην βάση 15,5 εκατοστά.

Προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.