Έκπτωση -15%

Parker Στυλό Premier Soft Brown PGT Rollerball

Κωδικός: 1113.3002.
Brand: Parker
Κατηγορία: Parker Premier
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
240.00€ 204.00€

Το PARKER Premier είναι η επιτομή της τεχνολογίας και της υψηλής ακρίβειας σε ένα λεπτό εργαλείο γραφής που αποδεικνύει ότι η τεχνογνωσία, η ποιότητα και η δεξιοτεχνία της PARKER βρίσκονται στο υψηλότατο επίπεδο.

Το Parker Premier limited edition 2013 εισάγει νεωτερισμούς στην εμφάνιση και εκλεπτυσμένα φινιρίσματα που προκαλούν.

Το Parker Premier Soft Brown είναι φτιαγμένο από κλασσική καφέ λάκα που χαρίζει στην αφή την αίσθηση καουτσούκ.

Τα πολλαπλά στρώματα από καφέ λάκα δημιουργούν ένα μεταξένιο άγγιγμα.

Όλα τα διακοσμητικά μεταλλικά μέρη είναι επιχρυσωμένα με χρυσό σε απόχρωση χαλκού με τη μέθοδο PVD.

PVD είναι η τεχνολογικά προηγμένη διαδικασία που επιτελείται σε κενό αέρος, για τη φυσική εναπόθεση σωματιδίων μετάλλου σε λεπτές στρώσεις, απευθείας επάνω σε μία επιφάνεια.

Ο τρόπος με τον οποίο η Parker χρησιμοποιεί την τεχνολογία PVD, δημιουργεί ένα εξαιρετικά ανθεκτικό φινίρισμα που αναδεικνύει και τονίζει την υφή, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει χρώμα και λάμψη.

Ο στυλογράφος Parker Premier συναρμολογείται, τοποθετείται, ελέγχεται και δοκιμάζεται οπτικά και με το χέρι στη Γαλλία σε όλα τα στάδια της παραγωγής έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το απόλυτο αποτέλεσμα.

Το Rollerball έχει καπάκι εκπληκτικής εφαρμογής.

Προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου Parker

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.