Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Parker Πένα IM Premium Warm Grey GT (Golden Trim) Fountain Pen

Κωδικός: STXS-1159.3011.09
Brand: Parker
Κατηγορία: Parker IM
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
129.00€ 116.10€
  • Smart, polished and established designs meet a modern, tapered silhouette
  • Sandblast matte aluminum barrel with a silvery sheen is engraved with an intricate modern pattern, complemented by gold trims and the signature PARKER arrow clip
  • Durable stainless steel fine nib delivers a writing experience that’s both reliable and personal
  • A comfortable and ergonomic shape is paired with superior PARKER craftsmanship to evoke the brand’s rich heritage
  • An affordable yet sophisticated gift, your fountain pen is presented in a PARKER gift box with a long blue QUINK ink cartridge

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.