ΕΚΠΤΩΣΗ -15%

Parker Στυλό ΙΜ Premium Brown CT Ballpoint

Κωδικός: 1159.3003.15
Brand: Parker
Κατηγορία: Parker IM
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
52.00€ 44.20€

Η Parker είναι γνωστή από καιρό για την ανώτερη ποιότητα σε στυλό και το στυλό της ΙΜ Premium συνεχίζει αυτή την παράδοση με εξαιρετικό στυλ.
Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ανοδιωμένο αλουμίνιο για υψηλής ποιότητας βάρος και αίσθηση, είναι διακοσμημένο με καφέ κομψή διασταύρωση και συμπληρώνεται με ασημί τελειώματα και εκλεπτυσμένο φινίρισμα. Περιλαμβάνεται σε ένα κουτί παρουσίασης Parker, είναι η ιδανική επιλογή για όποιον αγοράζει ένα καινούργιο στυλό.

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.