Έκπτωση -15%

Parker Πένα IM Special Edition Blue Origin Fountain Pen

Κωδικός: STXS-1159.2101.52
Brand: Parker
Κατηγορία: Parker IM
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
54.00€ 45.90€

Εμπνευσμένο από τη δύναμη της φιλοδοξίας που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια και απελευθερώνει την ενέργεια του πραγματικού δυναμικού μας.

Καπάκι και κορμός από ορείχαλκο με μαύρη ματ λάκα. Η διακόσμηση έγινε με laser χάραξη και ματ μπλε βερνίκι, ενώ φέρει το εμβληματικό κλιπ. Τα διακοσμητικά στοιχεία είναι επιχρωμιωμένα. Το πενάκι της πένας αποτελείται από ανοξείδωτο χάλυβα.

Η ειδική έκδοση της σειράς ΙΜ του 2019 αποτελεί φόρο τιμής στα απεριόριστα όνειρα και τη φιλοδοξία.

Η συλλογή είναι σχεδιασμένη με πολύ φροντίδα και αποτελεί συνεχή υπενθύμιση ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν τολμούμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας.

Κάθε ένα από τα 4 μοντέλα διηγείται με το ξεχωριστό σχεδιασμό του σε 4 κεφάλαια μια ιστορία πάθους, φιλοδοξίας, ανάπτυξης και σκοπού.

Η σειρά ΙΜ Special Edition είναι εμπνευσμένη από μια γενιά που προχωρά πιο μακριά και πετυχαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που προσδοκώνται από αυτή.

Γράψε το πεπρωμένο σου. Γίνε κύριος της ζωής σου και του μέλλοντός σου.

 

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.