Έκπτωση - 15%

Parker Duofold Senior 125th Limited Edition Fountain Pen

Κωδικός: 1102.0007.
Brand: Parker
Κατηγορία: Duofold
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
2,000.00€ 1,700.00€

Η Parker παρουσιάζει τώρα τη Duofold Senior 125th Limited Edition Πέννα, μιά πλούσια και τολμηρή κατασκευή διαθέσιμη μόνο σε 1.125 μοναδικά κομμάτια σε όλο τον κόσμο.

Η Senior, κατασκευασμένη στη Γαλλία , είναι μία λεπτοδουλεμένη πέννα εξαιρετικής ισορροπίας και υψηλού επιπέδου σε εκλεπτυσμένο μαύρο και ασημί χρώμα .

Η περιορισμένη αυτή έκδοση είναι μιά μοντέρνα και πολυτελής απεικόνιση του οραματιστή George S. Parker, όταν για πρώτη φορά συνέλαβε και κατασκεύασε τη διάσημη Duofold.

Η νέα Duofold επανέρχεται κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γιά το « cisele » το μοτίβο της μάρκας , μια λαξευμένη μεταλλοτεχνία που είδαμε για πρώτη φορά στο Parker 75, στη δεκαετία του 1960, που συγκέντρωσε την παγκόσμια αναγνώριση και έγινε μια αναμφισβήτητη σφραγίδα της εφευρετικότητας της μάρκας.

Η Duofold Senior 125th Limited Edition διαθέτει ένα όμορφο συνδυασμό από επάργυρο περίβλημα και πολύτιμη μαύρη ρητίνη που έχει σαν αποτέλεσμα μια ευχάριστη αίσθηση αφής.

Σαν τελευταία πινελιά , μια καλοκατασκευασμένη Fine μύτη σε πολύτιμο χρυσό 18 καρατίων , τυλιγμένη σε υψηλή λάμψη ροδίου και χαραγμένη με το διάσημο μοτίβο βέλος Parker.

Η Duofold Senior 125th Limited Edition Πένα παρουσιάζεται σε ένα κομψό μαύρο λακαρισμένο κουτί από ξύλο με το πιστοποιητικό αυθεντικότητας.