Banner for Espa
Έκπτωση -15%

Parker Πένα Duofold Big Red PT Fountain Pen Centennial

Κωδικός: STXS-1103.2001.04
Brand: Parker
Κατηγορία: Parker Duofold
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
845.00€ 718.25€

To απόλυτο σύμβολο υπεροχής από το 1921. Οι Duofold παραμένουν οι πιο διακεκριμένοι στυλογράφοι στην εξαιρετικά απαιτητική συλλογή της PARKER. Κάθε λεπτομέρεια στους Duofold, έχει μελετηθεί και εκτελεστεί με μεγάλη ακρίβεια και με οδηγό την τελειότητα. Από τον εμβληματικό σχεδιασμό του συμβόλου του άσσου από μασίφ χρυσό 18k, μέχρι τα εξαιρετικά επεξεργασμένα φινιρίσματα από πολύτιμα μέταλλα. Κάθε στυλογράφος Duofold συναρμολογείται σχολαστικά με το χέρι, ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη εμπειρία γραφής.

Λεπτεπίλεπτος σχεδιασμός σε πολύτιμη μασίφ κόκκινη ρητίνη, με laser χαράξεις στον κορμό και με διακεκριμένα διακοσμητικά στοιχεία από παλλάδιο. Συμπληρώνεται με δίχρωμη πένα από μασίφ χρυσό 18k και ρόδιο.

Σε πολυτελή συσκευασία δώρου PARKER.

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.