Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Παίζω, Γράφω Και Μαθαίνω Στο Προνήπιο! (Βιβλίο Του Προνηπίου)

Κωδικός: 9789601620602
Συγγραφέας: Βασιλική Νίκα
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
12.90€ 11.61€

Το νέο βιβλίο για τα παιδιά από 4 έως 5 ετών έρχεται να συμπληρώσει την πετυχημένη σειρά των εκδόσεων Πατάκη για τα παιδιά της Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Συντροφιά με τα δυο αλεπουδάκια, τη Μάτα και το Χάρη, τα παιδιά θα γνωρίσουν τον εαυτό τους και τον κόσμο που τους περιβάλλει παίζοντας, μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας.

Μέσα από τις διαθεματικές δραστηριότητες –μία για κάθε μέρα–, θα γνωρίσουν : τους αριθμούς, τα γράμματα, τα σχήματα, τα χρώματα, θα καλλιεργήσουν: τη φαντασία τους και τη συνεργασία με την ομάδα, και θα αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν ομαλά στην ένταξή τους στο νηπιαγωγείο.

Το βιβλίο του μαθητή υποστηρίζεται και από το αντίστοιχο βιβλίο για βρεφονηπιαγωγούς και νηπιαγωγούς, το οποίο περιέχει ιδέες και προτάσεις για εφαρμογή στα προνηπιακά τμήματα.

Τα δυο πανέξυπνα αλεπουδάκια, οι πρωτότυπες δραστηριότητες, καθώς και η ελκυστική εικονογράφηση θα κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν το πρώτο τους βιβλίο, ενώ οι νηπιαγωγοί θα έχουν στη διάθεσή τους ένα παιδαγωγικό εργαλείο το οποίο μπορούν να εμπιστευτούν.