Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Το Παιδί Από Τη Γερμανία (Pocket)

Κωδικός: 9786180304060
Κατηγορία: Βιβλία Pocket
Συγγραφέας: Camilla Lackberg
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
8.80€ 7.92€

20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΗΣ CAMILLA LACKBERG ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΑΤΡΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΚΑ
 

Ήρθε η ώρα ο επιθεωρητής Πάτρικ να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Παίρνει, λοιπόν, άδεια πατρότητας, ώστε η αγαπημένη του Ερίκα να αφοσιωθεί επιτέλους στη συγγραφή του καινούργιου της βιβλίου. Η κατάσταση δεν είναι ωστόσο ιδανική καθώς η Ερίκα δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί στη δουλειά της. Τα ημερολόγια της μητέρας της από τα χρόνια του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου που πρόσφατα ανακάλυψε της έχουν εξάψει την περιέργεια. Παράλληλα ο Πάτρικ θα βρεθεί μπλεγμένος όταν στη Φιελμπάκα γίνεται ένας φόνος. Το θύμα είναι ένας συνταξιούχος καθηγητής ιστορίας, ειδικευμένος στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο όταν μια γηραιά κυρία βρίσκεται επίσης νεκρή. Η λύση δεν μπορεί παρά να κρύβεται στο παρελθόν, καθώς και τα δύο θύματα ανήκαν στον φιλικό κύκλο της μητέρας της Ερίκα.

Για να έρθει στο φως η αλήθεια, ο Πάτρικ και η Ερίκα θα δουλέψουν μαζί και θα βυθιστούν σ’ έναν λαβύρινθο οικογενειακών μυστικών και συγκαλυμμένων ενοχών…


ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Οικογενειακή ζωή και αστυνομική έρευνα, παρόν και παρελθόν, επικίνδυνες καταστάσεις και κωμικά στοιχεία: ένας καταπληκτικός συνδυασμός, η τέλεια ισορροπία από τη σκανδιναβή βασίλισσα των μπεστ σέλερ.
Hallandposten

Μια σύγχρονη παραμυθού που ξέρει να ικανοποιεί τους αναγνώστες της με ένα χάπι εντ.
Hallands Nyheter

Η καλύτερη στο είδος της.
Expressen

Το πέμπτο βιβλίο της σειράς διαθέτει στοιχεία που θα αγγίξουν την καρδιά κάθε αναγνώστη, ενώ η λύση του είναι εξαιρετική.
Goteborgs-Posten

Το βιβλίο έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τον σκηνοθέτη Περ Χάνεφγιορντ.