Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Παγωμένη Σκανδάλη

Κωδικός: 9789606531316
Συγγραφέας: Anthony Horowitz
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.50€ 13.90€

Ο Τζέιμς Μποντ βρίσκεται στο Λονδίνο με την εκθαμβωτική Πούσι Γκαλόρ δίπλα του, όταν ανακαλύπτει πως η SMERSH, η θανάσιμη σοβιετική υπηρεσία αντικατασκοπείας, σχεδιάζει να σαμποτάρει ένα διεθνές Γκραν Πρι. Θα πρέπει να εμπλακεί σε έναν αγώνα ταχύτητας, προκειμένου να τους σταματήσει, όμως μια τυχαία συνάντηση με έναν μυστηριώδη Κορεάτη εκατομμυριούχο, τον Τζέισον Σιν, τον κάνει να καταλάβει ότι το σαμποτάζ των Ρώσων είναι μόνο η αρχή.

Μια συγκλονιστική περιπέτεια, γεμάτη γρήγορα αυτοκίνητα, όμορφες γυναίκες, αδίστακτους κακούς –όλα τα χαρακτηριστικά μιας γνήσιας ιστορίας του Ian Fleming– μαζί με γνωστά πρόσωπα, όπως ο Μ και η δεσποινίδα Μανιπένι.
H Παγωμένη Σκανδάλη ρίχνει στην αρένα τον Μποντ και την Αμερικανίδα Τζέπαρντι Λέιν εναντίον ενός επικίνδυνου μεγιστάνα αποφασισμένου να γονατίσει την Αμερική – με τη βοήθεια της SMERSH.

O Anthony Horowitz αποδίδει φόρο τιμής στον μεγαλύτερο συγγραφέα κατασκοπικών μυθιστορημάτων, δημιουργώντας μια απολαυστική περιπέτεια που θα μπορούσε να έχει γράψει ο ίδιος ο Ian Fleming!

  • Μια πραγματικά έξυπνη αναμέτρηση Μποντ και «κακών»… Απόλυτα απολαυστική, ακόμα και για τους πιο φανατικούς του Μποντ… Αλήθεια, δεν μπορείς να βρεις καμία αστοχία. Σε κερδίζει από την πρώτη πρόταση, γράφοντας κάτι που θα μπορούσε να είχε γράψει ο ίδιος ο Fleming: «Ήταν εκείνη η ώρα της ημέρας που θαρρείς κι ο κόσμος μπούχτισε».
    Wall Street Journal
  • Εντυπωσιακό… Η συμπαγής πλοκή περιλαμβάνει ένα ταιριαστά διαβολικό και μεγαλοπρεπές σχέδιο. Mε μια εξαιρετική αναπαράσταση των διαλόγων του Fleming, o Horowitz προσφέρει ψυχαγωγία που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του Μποντ.
    Publishers Weekly (starred review)
  • O Horowitz γράφει περιεκτικά και με ακρίβεια τους διαλόγους που κάνουν τον Μποντ τόσο ελκυστικό και, το κυριότερο, βάζει πινελιές από τη σκληρή «ποίηση» του Fleming. Horowitz… Μια γρήγορη και απολαυστική διαδρομή!
    The Guardian
  • Καρδιά κάθε καλού θρίλερ είναι η πλοκή. Και ο Horowitz δεν μας απογοητεύει. Η δράση είναι καταιγιστική, ενώ παραμένει πιστός στον Μποντ των βιβλίων του Fleming.
    New York Times Book Review