Όταν Ήμασταν Μικροί

Κωδικός: 9786180339833
Συγγραφέας: Oliver Lovrenski
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
16.60€ 14.90€

Είναι νέοι, μες στην όρεξη, την οργή και τα χάπια. Θέλουν να κατακτήσουν τους δρόμους. Θέλουν όσα δεν είχαν ποτέ. Ο Ίβορ και οι κολλητοί του, ο Μάρκο, ο Γιούνας και ο Αρζάν, είναι δεκάξι χρονών, ζουν ο ένας για τον άλλον, και κατρακυλούν όλο και βαθύτερα στη μέθη, τη βία, την παραβατικότητα. Εκεί όμως καταφέρνουν να βρουν το γέλιο και την αγάπη, αποδεικνύοντας πως ο ακατάλυτος δεσμός που τους ενώνει είναι και αυτός που θα τους σώσει. Ένα εκρηκτικό βιβλίο για τη φιλία, το πένθος, τον εθισμό και την επιβίωση στο Όσλο του σήμερα. Μια σπάνια λογοτεχνική ματιά στο σκληρό περιβάλλον της σύγχρονης μεγαλούπολης, όπου η ζεστασιά και το χιούμορ απειλούνται συνεχώς αλλά δεν εκλείπουν.
 

Ένα εκδοτικό φαινόμενο.
Μια πολλά υποσχόμενη σύγχρονη φωνή
από τη Νορβηγία.

 

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Ισχυρά μηνύματα από τη ζωή του δρόμου. Ένα εξαιρετικό λογοτεχνικό ταλέντο, είτε γράφει για μια απούσα πατρική φιγούρα είτε για την αποτυχημένη προσπάθεια να βρει επιτέλους κοπέλα – είτε, όταν η πραγματικότητα εισβάλλει με βία, για τότε που ένας από τους πιο καλούς και σκληρούς του φίλους πεθαίνει.
Adresseavisen

Ένα εκρηκτικό ντεμπούτο από το χείλος της αβύσσου. Ο Lovrenski γράφει με μια ενέργεια δυσεύρετη στη σύγχρονη νορβηγική λογοτεχνία.
Dagens Naeringsliv

Το ύφος είναι φρενήρες, όπως αρμόζει στις ζωές που περιγράφει, υπνωτίζοντάς μας χωρίς να μας κουράζει.
Bok 365

Ο Lovrenski τραβάει λεπτές πινελιές χιούμορ και αγάπης γύρω από τους χαρακτήρες του, σε αυτή τη σκοτεινή ζωή που διαβαίνει παρέα με τους τρεις σωματοφύλακες, τους φίλους του.
Klassekampen