Έκπτωση -10%

Όταν Όλα Έχουν Ειπωθεί

Κωδικός: 9786180212938
Συγγραφέας: Anne Griffin
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
15.50€ 13.93€

Αν διάλεγες πέντε ξεχωριστά πρόσωπα που σημάδεψαν τη ζωή σου, ποια θα ήταν αυτά; Αν σήκωνες το ποτήρι σου για να κάνεις μια πρόποση στο καθένα από αυτά, τι θα τους έλεγες; Και τι θα είχες μάθει για τον εαυτό σου όταν όλα θα είχαν ειπωθεί;

Στο μπαρ ενός πολυτελούς ξενοδοχείου σε μια μικρή πόλη της Ιρλανδίας κάθεται ο ογδοντατετράχρονος Μόρις Χάνιγκαν, έτοιμος να διη­γηθεί την ιστορία του. Μόνος, ως συνήθως, σε μια βραδιά θα κάνει πέντε προπόσεις σε πέντε ανθρώπους που σήμαιναν πολλά για αυτόν και καθόρισαν την πορεία της ζωής του. Μέσα από τις ιστορίες που διηγείται –συναισθήματα που ποτέ δεν εκδηλώθηκαν, μια μυστική, καλά κρυμμένη τραγωδία, μια βαθιά αγάπη που ποτέ δεν εκφράστηκε– η ζωή ενός άντρα ξεδιπλώνεται με ένταση, ειλικρίνεια και γενναιότητα.

Συγκινητικό και συμπονετικό, το ντεμπούτο της πολλά υποσχόμενης νέας συγγραφέως της Ιρλανδίας είναι εντυπωσιακό. Η φωνή του Μόρις Χάνιγκαν θα συνεχίσει να αντηχεί ακόμα και όταν ολοκληρωθεί η ανάγνωση του βιβλίου, αφότου όλα θα έχουν ειπωθεί.

Έγραψαν για το βιβλίο:
 
«Ένα ατμοσφαιρικό πρώτο μυθιστόρημα…  Οι πιο εντυπωσιακές αρετές σε αυτό το βιβλίο είναι η πλούσια, ρέουσα πρόζα, η πειστική φωνή και η ευφάνταστη, ευφυής δομή…  Η Γκρίφιν είναι μια καλοδεχούμενη νέα άφιξη στη λογοτεχνική σκηνή».
Irish Time
 
«Το Όταν όλα έχουν ειπωθεί συλλαμβάνει τον κόσμο μέσα σε μια στιγμή. Ο Μόρις Χάνιγκαν είναι μια υπέροχη επινόηση και οι γλυκόπικροι στοχασμοί του παραμένουν στη σκέψη του αναγνώστη. Η Ανν Γκρίφιν δημιούργησε ένα σπάνιο κόσμημα».
Τζον Μπάνβιλ – βραβευμένος με Booker συγγραφέας
 
«Ένα ζεστό, βαθυστόχαστο και πολύτιμο βιβλίο με έναν χαρακτήρα που η φωνή του σε γοητεύει από την αρχή».
The Independent