Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Oράτιος & Χάριετ - Κατακτούν Την Πόλη

Κωδικός: 9789605940492
Κατηγορία: Graphic Novel - Comics
Συγγραφέας: Clare Elsom
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
9.00€ 8.09€

Η Χάριετ είναι επτά ετών. Και τριών μηνών. Ο Οράτιος είναι αιώνιος, για την ακρίβεια από τον δέκατο έβδομο αιώνα. Και ΑΓΑΛΜΑ! Αλλά η φιλία τους στεριώνει, παρά το δύσκολο ξεκίνημα… Ο Οράτιος θα αναγκαστεί να κατέβει από το βάθρο του και η Χάριετ θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στο πνεύμα της σύγχρονης ζωής.

Οι δυο τους έχουν μια ξεκαρδιστική αποστολή: ψάχνουν να βρουν ένα σπίτι για τον Οράτιο, και θα έρθουν αντιμέτωποι με τον άθλιο δήμαρχο της πόλης και μακρινό απόγονο του άσπονδου εχθρού του Οράτιου από τον δέκατο έβδομο αιώνα.

Oράτιος & Χάριετ

Η απίθανη φιλία ανάμεσα σε ένα άγαλμα και ένα κορίτσι, μέσα από τη νέα σειρά τεσσάρων βιβλίων από την Oxford University Press, διασκεδάζει τα παιδιά, καθώς το παλιό συναντά το καινούργιο. Τα παιδιά θα λατρέψουν το χιούμορ και τη δυνατή σχέση ανάμεσα στον μεγαλοπρεπή και υπεροπτικό Οράτιο και την επινοητική Χάριετ. Μια καθαρή, φρέσκια φωνή στην παιδική λογοτεχνία, μια σειρά καλογραμμένη και εικονογραφημένη με μια μοντέρνα παλέτα χρωμάτων από την ταλαντούχα Clare Elsom.