Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Ομορφιά Της Αποτυχίας

Κωδικός: 9789606054518
Συγγραφέας: Charles Pepin
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
11.10€ 9.99€

Στις μέρες μας η αποτυχία στιγματίζει τους ανθρώπους και συχνά εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Από την οικογένεια και το σχολείο μέχρι τους χώρους εργασίας, η κοινωνία μάς σπρώχνει προς μια άσπιλη τελειότητα η οποία υποτίθεται μας καταξιώνει ως άτομα. Υπάρχει, όμως, στην πραγματικότητα αυτή η τελειότητα; 
Ανατρέχοντας στην πορεία μεγάλων προσωπικοτήτων, εύκολα διαπιστώνουμε ότι η επιτυχία δεν έρχεται με την πρώτη προσπάθεια· Rafael Nadal, Steve Jobs, Thomas Edison, J.K. Rowling· όλοι τους βίωσαν μεγάλες δοκιμασίες και απογοητεύσεις προτού κατακτήσουν την κορυφή. 
Κάθε πισωγύρισμα μας φέρνει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, ταυτόχρονα, όμως, μας κάνει πιο ζωντανούς, πιο ανταγωνιστικούς και μας δίνει μια πιο καθαρή ματιά για το πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας, χωρίς να φοβόμαστε την αποτυχία και τα όνειρά μας. 

Προτού, λοιπόν, ξεκινήσετε το επόμενο μεγάλο σχέδιο, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και διαβάστε αυτό το βιβλίο, που θα σας δείξει πώς να αξιοποιήσετε τις αποτυχίες προς όφελός σας. Και αυτό ακριβώς θα είναι το πρώτο σας βήμα προς την επιτυχία! Το μόνο πραγματικό λάθος είναι αυτό από το οποίο δεν μάθαμε. Henry Ford

Αυτό το δοκίμιο για την ομορφιά της αποτυχίας είναι ένας οδηγός για να είσαι ο εαυτός σου, με τον εαυτό σου, για τον εαυτό σου. Σε μία κοινωνία όπου η επιτυχία είναι αυτοσκοπός, με οποιοδήποτε κόστος, αυτό το βιβλίο μας ξαναδίνει τον έλεγχο της ζωής μας.
Liberation
 
Ο Charles Pe?pin μας προσκαλεί να βρούμε τον χρόνο να εξετάσουμε πού λοξοδρομήσαμε στη ζωή μας. Μας δείχνει τον ρόλο της αποτυχίας στο να έρθουμε σε επαφή με την ανθρώπινη φύση μας, καθώς ανακαλύπτουμε τα όρια των δυνάμεών μας.
Philosophie Magazine
 
Μπορεί η αποτυχία να έχει θετική πλευρά; Μπορεί να υπάρξει όφελος από μία παταγώδη αποτυχία; Είναι δυνατόν οι απογοητεύσεις να δημιουργούν πλεονεκτήματα, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική μας ζωή; Δικαιολογείσαι να χαίρεσαι και να χαμογελάς ακόμα και όταν αποτυγχάνεις; Η απάντηση του Charles Pepin είναι «χίλιες φορές ΝΑΙ!
Le Figaro
 
Μια σοφή πραγματεία που μας βάζει στον δρόμο της αυθεντικής επιτυχίας.
Les Nouvelles Caledoniennes