Έκπτωση -20%

Ωμοφαγία Και Χρυσή Διατροφή

Κωδικός: 9789600440928
Συγγραφέας: Άννα Κορακάκη
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
12.05€ 9.64€

Ως θεραπεύτρια, ειδική στην αποτοξίνωση και υπεύθυνη σε διάφορα κέντρα εσωτερικού καθαρισμού, η Άννα Κορακάκη, Aπόνι, χρησιμοποιεί τη δύναμη μιας από τις σπουδαιότερες φυσικές υπερτροφές της Γης ‒ του νόνι. Το νόνι περιέχει εκπληκτικούς θεραπευτικούς πολυσακχαρίτες, που φαίνεται ότι μας βοηθούν να παράγουμε περισσότερα βλαστοκύτταρα (τα οποία συμβάλλουν στην αναζωογόνηση του οργανισμού) και περισσότερα επιθήλια κύτταρα (τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία και τη θεραπεία του πεπτικού συστήματος και του δέρματος). Η Άννα μάς διδάσκει ότι το νόνι επιταχύνει την παραδοσιακή αποτοξίνωση με βότανα και μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Ύστερα από έναν καθαρισμό με νόνι θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα θεραπευτικά μέσα στον κόσμο!

Ντέιβιντ «Αβοκάντο» Γουλφ, συγγραφέας των βιβλίων Το πετυχημένο σύστημα της δίαιτας των ηλιοτροφών, Οι τροφές της ομορφιάς, Εκπληκτική χάρη και Γυμνή σοκολάτα, ιδρυτής των http://www.sunfood.com/, http://www.thebestdayever.com/ και του μη κερδοσκοπικού http://www.ftpf.org/) 

Η χορτοφαγία διαφυλάσσει τη ζωή, την υγεία, την ειρήνη και την ισορροπία του οικοσυστήματος, εξασφαλίζει μια πιο δίκαιη κατανομή των φυσικών πόρων, βοηθάει να χορτάσουν όσοι πεινάνε, ενθαρρύνει τη μη βία στο ζωικό και στο ανθρώπινο βασίλειο σε όλο τον πλανήτη και αποτελεί μια πρώτης τάξεως βοήθεια για την αναγέννηση του σώματος, των συναισθημάτων, του μυαλού και του πνεύματος.

Γκάμπριελ Κούζενς, MD, γιατρός, συγγραφέας