Έκπτωση -21%

Ο Οκτώβριος (+CD) - Παραμύθια Και Ιστορίες Για Όλο Το Χρόνο

Κωδικός: ΒΝΖΛ-9789602397213
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
12.72€ 9.99€

Δέκατος μήνας του χρόνου είναι ο Οκτώβριος.Έχει πάρει την ονομασία αυτή από το ρωμαϊκό ημερολόγιο όταν αριθμητθκά ήταν ο όγδοος μήνας κατά σειρά στο χρόνο.Ο Οκτώβριος είναι ο σημαντικότερος μήνας της σποράς για αυτό στην Ήπειρο τον ονομάζουν ακόμα και σήμερα Σπαρτό.Για να έχουμε όμως πετυχημένη σπορά πρέπει να πέσουν τα πρωτοβρόχια...
Η σειρά «Παραμύθια και Ιστορίες για όλο το χρόνο» αποτελείται από 12 βιβλία, ένα για κάθε μήνα του χρόνου. Η ύλη των βιβλίων χωρίζεται σε τόσα κεφάλαια όσες είναι οι μέρες του κάθε μήνα, δηλαδή τριάντα ένα για τον Ιανουάριο, τριάντα ένα για το Μάιο, τριάντα για το Σεπτέμβριο κτλ., και περιλαμβάνει παραμύθια, βιογραφίες αγίων που γιορτάζουν τη συγκεκριμένη μέρα, λαϊκούς μύθους και ιστορίες από την Ελλάδα και άλλες χώρες, παιδικά τραγούδια και ποιήματα, έθιμα και γιορτές, κωμικές ιστορίες, διδακτικές ιστορίες κ.ά.
Τα βιβλία απευθύνονται σε μικρά παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Επιπλέον, η σειρά μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς και δασκάλους.
Το κάθε βιβλίο της σειράς συνοδεύεται με ένα CD στο οποίο περιέχονται τα παραμύθια και οι ιστορίες του βιβλίου, ώστε το παιδί να εξοικειώνεται με το λόγο και τη μουσική.