Οι «Γυναίκες της Μικρής Πατρίδας» του Θοδωρή Παπαθεοδώρου παρουσιάζονται στην Κομοτηνή

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Το νέο μυθιστόρημα του Εβρίτη συγγραφέα Θοδωρή Παπαθεοδώρου με τίτλο «Γυναίκες της Μικρής Πατρίδας» παρουσιάζουν την προσεχή Δευτέρα, 19 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο ισόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων, τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής, και τις εκδόσεις «Ψυχογιός».
 
Για το βιβλίο θα μιλήσει η ιστορικός και επίσης συγγραφέας κ. Λεύκη Σαραντινού, ενώ ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα  υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Χορηγός Επικοινωνίας: Παρατηρητής της Θράκης

poster

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει δεκατέσσερα μυθιστορήματα ενηλίκων, ένα νεανικό μυθιστόρημα και δύο βιβλία για παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας, ενώ έχει συμμετάσχει σε τρεις συλλογές διηγημάτων.
 
Ασχολείται επίσης με τη συγγραφή σεναρίων και θεατρικών έργων, αλλά και πολιτικών θρίλερ, όπως τα “SΦΑΓΕΙΟ SΑΛΟΝΙΚΗΣ” και «ΜΑΥΡΗ ΑΥΓΗ» με το ψευδώνυμο Θάνος Δραγούμης.
 
Το μυθιστόρημά του «Οι εφτά ουρανοί της ευτυχίας»  τιμήθηκε με το Βραβείο Σύγχρονου Ελληνικού Μυθιστορήματος, ενώ «Το Ασπρολούλουδο του Βοσπόρου» με το Βραβείο Καλύτερου Έργου Μνήμης 2003-2004 στο πλαίσιο του 20ού Πανελλήνιου Συμποσίου Ποίησης και Πεζογραφίας. Επίσης, το μυθιστόρημα «Οι κόρες της λησμονιάς» ήταν υποψήφιο για το Βραβείο Αναγνωστών – ΕΚΕΒΙ 2010, ενώ το «Οι καιροί της μνήμης» υποψήφιο για το ίδιο βραβείο το 2012, όπου και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις ψήφους των αναγνωστών και των Λεσχών Ανάγνωσης.