Ο Κώστας Κρομμύδας με το "Ακάκιε" στην Κομοτηνή

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου με τίτλο «Ακάκιε», ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας θα επισκεφτεί την πόλη μας για να συναντήσει παλιούς και νέους φίλους αναγνώστες.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 11:00 - 14:00, στο βιβλιοχαρτοπωλείο Βαφειάδης (πεζόδρομος Βενιζέλου).

Θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες προστασίας με βάση τα πρωτόκολλα που ισχύουν και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του έργου του.

poster

Ο Κώστας Κρομμύδας είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά. Συμμετείχε στον τρίτο και τέταρτο κύκλο της σειράς The Durrells. Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο ­βιβλίο του, Μπαμπά, Mεγάλωσέ με, του ­οποίου η αναθεωρημένη και επικαιρο­ποιημένη έκδοση κυκλοφόρησε ξανά το 2021 από τις εκδόσεις Διόπτρα, και τον Μάιο του 2013 το πρώτο μυθιστόρημά του, Η Ζωή που Έλειπε (αγγλική έκδοση Cave of Silence). Τον Ιούνιο του 2014 εκδόθηκε το δεύτερο μυθιστόρημά του, με τίτλο Ογκρέσα. Ακολούθησε το Μη με Λησμόνει τον Μάιο του 2015 (αγγλική έκδοση Lake of Memories). Τον Μάιο του 2016 εκδόθηκε το βιβλίο του Ουρανόεσσα, το οποίο βραβεύτηκε το 2017 ως το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς στην κατηγορία «Ηρωίδα έμπνευση» (αγγλική έκδοση Dominion of the Moon). Τον Μάιο του 2017 εκδόθηκε το μυθιστόρημα με τίτλο Φως μέσα στη Θύελλα (αγγλική έκδοση Athora), ενώ το 2018 κυκλοφόρησε το Μυρωδιά από Σανίδι, το 2019 το Μια Νύχτα Ακόμη και το 2020 η Εβόρα. Παραδίδει μαθήματα συγγραφής (Master Class) και «δημόσιου λόγου-public speech». Αρθρογραφεί σε sites, εφημερίδες και περιοδικά.