Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ο Ντιέγκο Και Οι Φύλακες Του Απερατλαντικού

Κωδικός: 9786180312874
Κατηγορία: Ξένη Λογοτεχνία
Συγγραφέας: Armand Baltazar
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
17.70€ 15.93€

Η Χρονική Σύγκρουση ήρθε από κάπου πέρα από τα αστέρια, ένα κοσμικό γεγονός που κατακερμάτισε χώρο και χρόνο, σκίζοντας τη Γη και αναμορφώνοντάς τη σε κάτι εντελώς καινούριο. Αυτός είναι ο κόσμος που γεννήθηκε ο Ντιέγκο Ριμπέρα. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συνυπάρχουν ταυτόχρονα. Πέρα από κάθε χρονικό όριο. Στο Νέο Σικάγο, οι διάδρομοι του Γυμνασίου του Ντιέγκο είναι γεμάτοι από παιδιά όλων των ιστορικών εποχών και πολιτισμών, από όλο τον κόσμο. Τα κομμάτια δεν ταιριάζουν πάντοτε καλά μεταξύ τους, αλλά αυτός είναι ο κόσμος του και τον αγαπάει. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που δε συμμερίζονται την αγάπη του.

Στα δέκατα τρίτα γενέθλιά του, ο Ντιέγκο μαθαίνει για ένα ιδιαίτερο χάρισμα που διαθέτει· ένα μυστικό που αποτελεί μέρος κάτι πολύ πιο μεγάλου, που ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει. Κι όταν ο πατέρας του, κορυφαίος μηχανικός της νέας εποχής, αιχμαλωτίζεται από τους Ετέρνουμ, ο Ντιέγκο πρέπει να τον σώσει και να εμποδίσει τη μοχθηρή αυτή ομάδα να διαταράξει την εύθραυστη ειρήνη που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στους ανθρώπους.

Ο κινηματογράφος σε βιβλίο…
Το Χόλιγουντ συναντά τη λογοτεχνία
από την αντίστροφη...

«Η γλαφυρή δημιουργία του κόσμου και οι εξαιρετικοί χαρακτήρες κάνουν το Timeless ένα αξέχαστο, θαυμαστό ταξίδι που θα σας συντροφεύει για πολύ καιρό μετά και την τελευταία σελίδα».
Ρίντλεϊ Σκοτ, σκηνοθέτης

«Δεινόσαυροι! Μηχανική! Ατμοκίνηση! Ηρωικά κατορθώματα! Νουάρ αισθητική! Περιπέτεια! Παλπ λογοτεχνία! Όλα σε έναν κόσμο! Ο Αρμάντ Μπάλταζαρ έσβησε τα όρια μεταξύ των ειδών τόσο περίτεχνα, που ο διαχωρισμός τους φαντάζει πλέον γελοίος. Ένας οπτικός άθλος».
Μαρκ Άντριους, σκηνοθέτης

«Η επική αυτή ιστορία του Μπάλταζαρ δεν είναι απλώς απίστευτα ευρηματική και συναρπαστική, αλλά και εξαιρετικά όμορφη: πάνω από 150 φωτορεαλιστικά, γεμάτα χρώμα έργα τέχνης δίνουν ζωή σε χαρακτήρες και περιβάλλον. Το πρώτο μιας σειράς έργων που σε κάθε σελίδα του δημιουργεί μια πραγματική αίσθηση δέους και ενθουσιασμού».
Publishers Weekly