Έκπτωση - 8%

Nintendo Selects Super Mario Party 8 (EU) Wii

Κωδικός: 001845
Brand: Nintendo
Κατηγορία: Wii Games
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
24.90€ 22.90€

Το πιο δημοφιλές party game στον κόσμο επιστρέφει για να σας χαρίσει ακόμη πιο τρελές στιγμές διασκέδασης μέσα απο το Nintendo Wii και τον μοναδικό ρεαλισμό που μόνο το Wii Remote μπορεί να προσφέρει!


Με δεκάδες ολοκαίνουρια παιχνίδια στην φαρέτρα του, το σίγουρο είναι πως το Mario Party 8 θα κλέψει την καρδιά σας και θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας αμείωτο μέχρι τελικής πτώσεως!

Κωπηλατήστε μέσα σε ποτάμια, γρονθοκοπήστε αγάλματα μέχρι να σπάσουν, εκτελέστε δεκάδες ακροβατικά και οδηγήστε οχήματα αγώνων όλα με τη βοήθεια του ιδιαίτερου χειριστηρίου του Nintendo Wii.

Προσκαλέστε τους φίλους σας σε ασταμάτητα πάρτυ και διασκεδάστε με το μοναδικό gameplay του Mario Party 8 μέσα απο αγώνες δύο έως τεσσάρων ατόμων που θα σας κάνουν να δακρύσετε απο τα γέλια!

To Mario Party 8 είναι το πρώτο επεισόδιο της σειράς στο Wii.

Όπως και στα προηγούμενα επεισόδια, χειρίζεστε τους χαρακτήρες του κόσμου του Μario, σε διαφορετικά ταμπλό (σαν επιτραπέζιο παιχνίδι) ενώ στο τέλος κάθε γύρου ανταγωνίζεστε με τους συμπαίκτες σας σε διασκεδαστικά mini-games. Κάποια mini-games ορίζουν τους παίκτες σε ομάδες ή ακόμη και όλους εναντίων ενός.

Ο νικητής είναι ο παίκτης (ή η ομάδα) που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα αστέρια με διαφορετικές προϋποθέσεις και αλληλεπιδραστικούς παίκτες για κάθε ένα από τα ταμπλό του παιχνιδιού.

Επιπλέον κάθε φορά που εμφανίζεται ένα νέο mini-game, αυτό ξεκλειδώνεται και είναι διαθέσιμο ως ξεχωριστή ανεξάρτητη αποστολή.

Σχετικά Προϊόντα