Banner for Espa
Προσφορά
Έκπτωση -30%

Ninestar GG Toner Συμβατό Xerox WC 4118 006R01278 Black (8.000 σελίδες)

Κωδικός: TOCOM.814
Brand: G&G
Κατηγορία: Xerox Toner
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
69.80€ 48.86€

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ:

  •     XEROX FaxCentre 2218
  •     XEROX WorkCentre 4118 Series

Όλα τα προϊόντα είναι συμβατά, αμεταχείριστα και σε άριστη κατάσταση.

Είναι καινούργια, σφραγισμένα και έχουν πιστοποίηση ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 (περί φιλικότητας του περιβάλλοντος).
Τα είδη που περιέχουν γραφίτη και μελάνι (laser toners και ink cartridges), διαθέτουν Φύλλα Δεδομένων Ασφαλείας – MSDS, όπως περιγράφεται στην οδηγία 67/548/ΕΕC της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Η G&G είναι το No.1 brand στόν κόσμο για συμβατά μελάνια & toner

  • Eίναι 14 χρόνια δημοφιλής στην Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία.
  • Όλα τα συμβατά δοχεία μελάνης και κασέτες γραφίτη παράγονται με καινούργια υλικά, ακριβώς όπως και τα αυθεντικά αναλώσιμα .
  • Διατηρεί πάντα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στον κλάδο των συμβατών αναλωσίμων εκτυπωτών.

Γιατί να επιλέξετε τήν G & G;

Ποιότητα

Τα προϊόντα G & G, ως μέρος της Ninestar η οποία κατέχει την βασική τεχνολογία εκτύπωσης, παράγονται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα των OEM προϊόνων (Γνήσια). Τα προϊόντα G & G δοκιμάζονται από την STMC, σε υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία,  σε υγρό και ξηρό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και σταθερότητα

Φιλική προς το περιβάλλον

Οι κασέτες της G & G παράγονται με την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης περιβάλλοντος ISO 14001. Τα ποσοστά μεταφοράς της χρήσης γραφίτη και μελανιού στην εκτύπωση μπορούν να φτάσουν το 90% και η μοναδική κατασκευή της κασέτας μελανιού εξασφαλίζει οτι δεν θα υπάρχει υπολειμματικό μελάνι.

Υγιής

Οι κασέτες της G & G έχουν περάσει ISO9001, Γερμανικά EMC, CE και άλλες διεθνείς πιστοποιήσεις. Σύμφωνα με την οδηγία RoHS, η G & G δεν περιέχει μόλυβδο (Pb), υδράργυρο, κάδμιο, εξασθενές χρώμιο, πολυβρωμοδιφαινύλια και άλλες επιβλαβείς ουσίες.

Ασφάλεια

Οι κασέτες της G & G προστατεύονται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες πλατφόρμες τεχνολογίας και συνεργάζονται στενά με ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Πρακτικότητα

Η ομάδα G & G συνεργάζεται με τους καλύτερους παγκόσμιους διανομείς, διασφαλίζοντας ότι η υπηρεσία της θα είναι παγκόσμιας κλάσης. Οι χρήστες του παγκοσμίως απολαμβάνουν την εκτύπωσή τους χρησιμοποιώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας της G & G

Τρέχουσα θέση του brand G & G

Υπάρχουν τρία είδη αναλωσίμων στην δευτερογενή αγορά. Το πρώτο είναι τα γνήσια αναλώσιμα, το δεύτερο είναι τα επώνυμα συμβατά αναλώσιμα, και το τελευταίο είναι τα unbranded συμβατά αναλώσιμα. Η μάρκα G & G είναι τοποθετημένη ως το παγκόσμιο premium brand μεταξύ των γνήσιων και των επώνυμων συμβατών αναλωσίμων.