Banner for Espa
Προσφορά
Έκπτωση -30%

Ninestar GG Toner Συμβατό HP W 2031X 415X Cyan (6.000 σελίδες)

Κωδικός: TOSYC.238
Brand: G&G
Κατηγορία: HP Toner
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
135.60€ 94.92€

ΣYMBATO ME:

  • HP Color Laserjet Pro M454 Series
  • HP Color Laserjet Pro MFP M479 Series

ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ CHIP.

Όλα τα προϊόντα είναι συμβατά, αμεταχείριστα και σε άριστη κατάσταση.

Είναι καινούργια, σφραγισμένα και έχουν πιστοποίηση ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 (περί φιλικότητας του περιβάλλοντος).
Τα είδη που περιέχουν γραφίτη και μελάνι (laser toners και ink cartridges), διαθέτουν Φύλλα Δεδομένων Ασφαλείας – MSDS, όπως περιγράφεται στην οδηγία 67/548/ΕΕC της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η G&G είναι το No.1 brand στόν κόσμο για συμβατά μελάνια & toner

  • Eίναι 14 χρόνια δημοφιλής στην Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία.
  • Όλα τα συμβατά δοχεία μελάνης και κασέτες γραφίτη παράγονται με καινούργια υλικά, ακριβώς όπως και τα αυθεντικά αναλώσιμα .
  • Διατηρεί πάντα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στον κλάδο των συμβατών αναλωσίμων εκτυπωτών.

Γιατί να επιλέξετε τήν G & G;

Ποιότητα

Τα προϊόντα G & G, ως μέρος της Ninestar η οποία κατέχει την βασική τεχνολογία εκτύπωσης, παράγονται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα των OEM προϊόνων (Γνήσια). Τα προϊόντα G & G δοκιμάζονται από την STMC, σε υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία,  σε υγρό και ξηρό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και σταθερότητα

Φιλική προς το περιβάλλον

Οι κασέτες της G & G παράγονται με την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης περιβάλλοντος ISO 14001. Τα ποσοστά μεταφοράς της χρήσης γραφίτη και μελανιού στην εκτύπωση μπορούν να φτάσουν το 90% και η μοναδική κατασκευή της κασέτας μελανιού εξασφαλίζει οτι δεν θα υπάρχει υπολειμματικό μελάνι.

Υγιής

Οι κασέτες της G & G έχουν περάσει ISO9001, Γερμανικά EMC, CE και άλλες διεθνείς πιστοποιήσεις. Σύμφωνα με την οδηγία RoHS, η G & G δεν περιέχει μόλυβδο (Pb), υδράργυρο, κάδμιο, εξασθενές χρώμιο, πολυβρωμοδιφαινύλια και άλλες επιβλαβείς ουσίες.

Ασφάλεια

Οι κασέτες της G & G προστατεύονται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες πλατφόρμες τεχνολογίας και συνεργάζονται στενά με ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Πρακτικότητα

Η ομάδα G & G συνεργάζεται με τους καλύτερους παγκόσμιους διανομείς, διασφαλίζοντας ότι η υπηρεσία της θα είναι παγκόσμιας κλάσης. Οι χρήστες του παγκοσμίως απολαμβάνουν την εκτύπωσή τους χρησιμοποιώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας της G & G

Τρέχουσα θέση του brand G & G

Υπάρχουν τρία είδη αναλωσίμων στην δευτερογενή αγορά. Το πρώτο είναι τα γνήσια αναλώσιμα, το δεύτερο είναι τα επώνυμα συμβατά αναλώσιμα, και το τελευταίο είναι τα unbranded συμβατά αναλώσιμα. Η μάρκα G & G είναι τοποθετημένη ως το παγκόσμιο premium brand μεταξύ των γνήσιων και των επώνυμων συμβατών αναλωσίμων.