Banner for Espa
Έκπτωση -16%

Nils Extreme Πατίνι Τρίτροχο HLB06P Multi Με LED Φωτάκια

Κωδικός: NJGRP-16-51-034
Κατηγορία: Scooter Τρίτροχα
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
71.60€ 60.00€
Το HLB06P είναι ένα τρίτροχο σκούτερ. Ιδανικός εξοπλισμός για τους μικρούς χρήστες καθώς και για τους νέους. Οι τρεις τροχοί θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να οδηγείτε ένα σκούτερ και να σας επιτρέπουν να αποκτήσετε εμπειρία.
Το HLB06P διαθέτει ένα διαισθητικό σύστημα ελέγχου. Το τιμόνι χρησιμοποιείται κυρίως για τη διατήρηση της ισορροπίας και Το πατίνι είναι εξοπλισμένο με ένα διαισθητικό σύστημα περιστροφής - το παιδί κάνει την στροφή αλλάζοντας την ισορροπία του σωματός του δεξιά ή αριστερά.  Αυτή η λύση λειτουργεί εξαιρετικά για τους νεότερους ενθουσιώδες οδήγησης.
Χάρη στο ρυθμιζόμενο τιμόνι, μπορούμε να προσαρμόζουμε εύκολα το τιμόνι στο ύψος του παιδιού, ενώ σας επιτρέπει επίσης να απολαμβάνετε το σκούτερ για περισσότερα χρόνια. Το φρένο ποδιού εξασφαλίζει ασφάλεια κατά την οδήγηση και τα ρουλεμάν ABEC7 καθώς και δύο αμορτισέρ εξασφαλίζουν υψηλή άνεση, η οποία ελαχιστοποιεί τις δονήσεις.
Το περαιτέρω πλεονέκτημα του HLB06P είναι τα LED φωτάκια στους τροχούς. Παρέχουν μεγάλη χαρά στα παιδιά, αλλά και κάνουν τον χρήστη περισσότερο ορατό. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ο τρόπος βαφής του σκούτερ. Το σχέδιο εφαρμόστηκε με την ηλεκτροστατική βαφή η οποία, εκτός από το καταπληκτικό αποτέλεσμα, κάνει τη ζωγραφική πολύ πιο ανθεκτική.
Το HLB06P είναι ένα μικρό, ελαφρύ και εύχρηστο σκούτερ. Ο τέλειος τρόπος για να φέρει τη χαρά στο παιδί σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος: 56 εκ
Πλάτος: 26 εκ
Ύψος: 87 εκ

Υλικό: PP αλουμίνιο
Αντιολισθητική πλατφόρμα

Διαστάσεις πλατφόρμας:
Μήκος: 32,5 cm
Πλάτος: 13,5 εκ

Ρουλεμάν: ABEC 7

ΤΡΟΧΟΙ
Μπροστά: 100 mm PU
Πίσω: PU 80 mm
Εύρος ρύθμισης του τιμονιού: 65 - 87 cm
LED ΦΩΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ

Αμορτισέρ: πίσω

Μέγιστο βάρος χρήστη: 80 kg