Banner for Espa
Έκπτωση -16%

Nils Extreme Ποδήλατο Ισορροπίας RB06

Κωδικός: NJGRP-16-51-471
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
82.00€ 69.00€

Το RB06 Nils Fun είναι ένα ποδήλατο ισορροπίας που είναι ένας συνδυασμός προπόνησης και ευχαρίστησης. Δηλαδή? Είναι μεγάλη διασκέδαση για ένα παιδί όπως και είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ανάπτυξή του.

Το ποδήλατο είναι πολύ διασκεδαστικό και σας επιτρέπει να εκπαιδεύσετε τη δύσκολη τέχνη της οδήγησης παραδοσιακού ποδηλάτου από νεαρή ηλικία. Επιπλέον, η οδήγησή του αναπτύσσει εντυπωσιακά συντονισμό, βελτιώνει την ισορροπία, ενισχύει και σχηματίζει μυς. Όλα αυτά γίνονται με πολύ χαρά στήν φύση και με καθαρό αέρα.

Το RB06 είναι κατασκευασμένο από ατσάλι που είναι ανθεκτικό στις κρούσεις και εγγυάται την καλύτερη αντοχή. Επιπλέον, όλες οι άκρες έχουν στρογγυλεθεί για μεγαλύτερη ασφάλεια. Εκτός από την στιβαρή κατασκευή του ποδηλάτου, το απλοποιημένο σχήμα και ο ενδιαφέρων σχεδιασμός του κάνουν τα περάσματα στα σοκάκια του πάρκου ή οι αγώνες με φίλους να γίνονται με διασκέδαση και γεμάτα στυλ.

Τα μαθήματα οδήγησης απαιτούν, πάνω απ 'όλα, ασφάλεια. Το RB06 είναι εξοπλισμένο με λαστιχένιες λαβές για την αποφυγή ολίσθησης του χεριού και ανεπιθύμητης ολίσθησης στο τιμόνι. Μια ειδική "ασφάλεια" περιορίζει τη γωνία στροφής, εμποδίζοντας έτσι την πτώση.

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα του RB06 είναι ότι μεγαλώνει με το παιδί. Το ρυθμιζόμενο τιμόνι και το ύψος της σέλας εξασφαλίζουν ότι το ποδήλατο θα χρησιμοποιείται για χρόνια. Οι μεγάλοι τροχοί 9 "με ρουλεμάν της κατηγορίας ABEC9 θα εξασφαλίσουν ευκολία και ομαλότητα στους ανώμαλους δρόμους.

Το RB06 Nils Fun είναι ένα εγγυημένο χαμόγελο στο πρόσωπο του παιδιού σας.

Εύρος ηλικίας: 2+
 
Υλικό: ατσάλι, PP
 
Διαστάσεις:
Μήκος: 77,5 cm
Πλάτος: 29,5 cm
Ύψος: 40,5 - 45 cm
 
Σέλα:
Μήκος: 21 cm
Πλάτος: 12 cm
Ύψος: 34,5 - 41,5 cm
 
Τροχοί: 9 ", υλικό EVA
Ρουλεμάν: ABEC9
Κλείδωμα στροφής τιμονιού: Ναι
 
Μέγιστο βάρος χρήστη: 20 kg