Banner for Espa
Έκπτωση -16%

Nils Extreme Πατίνι Δίτροχο WHS260 Λαχανί Με Φουσκωτούς Τροχούς

Κωδικός: F-NJGROUP-16-50-139
Κατηγορία: Scooter Δίτροχα
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
250.00€ 210.00€

Το τρέξιμο στους δρόμους δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικό! Το WHS260 Nils Extreme είναι ένας συνδυασμός των καλύτερων δυνατοτήτων ενός σκούτερ με τον σπορ χαρακτήρα ενός ποδηλάτου.

Αυτό είναι ένα σκούτερ σχεδιασμένο για εφήβους και ενήλικες. Οι πολύ μεγάλοι φουσκωτοί τροχοί του καθιστούν εύκολο να το μπερδέψεις με το ποδήλατο. Λόγω του γεγονότος ότι η διάμετρος των τροχών είναι μεγάλη, οι μπροστινοί τροχοί είναι έως 26 ", θα καλύψουμε μια μεγάλη απόσταση με μία ώθηση. Επιπλέον, ο ελιγμός του σκούτερ είναι πολύ απλός.

Το μέγιστο βάρος χρήστη είναι: 120 κιλά. Το πλαίσιο και το τιμόνι είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι. Οι λαβές είναι βιδωτές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιστρέφονται ή γλιστρούν προς τα κάτω. Το WHS260 είναι ιδανικό για οδήγηση σε σοκάκια, ασφαλτοστρωμένα πεζοδρόμια και για διαφυγές εκτός δρόμου. Το αποτελεσματικό και ασφαλές φρενάρισμα εξασφαλίζεται από ένα ατσάλινο φρένο τοποθετημένο μπροστά και πίσω.

Χάρη στο στήριγμα, μπορούμε να τοποθετήσουμε το σκούτερ οπουδήποτε χωρίς φόβο ότι μπορεί να ανατραπεί.

Οι πελάτες που επιλέγουν αυτό το μοντέλο δίνουν προσοχή στην ανθεκτικότητα και την ευκολία χρήσης του. Χάρη στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, το Nils Extreme Scooter είναι σχεδόν αδύνατο να καταστραφεί.

Οδηγώντας το WHS260 θα νιώσετε ότι αυτός είναι ο μόνος σωστός τρόπος να ταξιδέψετε στην πόλη. Οδηγήστε και απολαύστε τη βόλτα χωρίς όρια!

Διαστάσεις:
Μήκος: 171,5 cm
Πλάτος: 60,5 cm
Ύψος: 98 cm

Διαστάσεις πλατφόρμας:
Μήκος: 33 cm
Πλάτος: 11,5 cm
Υλικό: ατσάλι, αλουμίνιο, πλαστικό

Τροχοί: Φουσκωτοί
Μπροστά: 26 "
Πίσω: 20 "

Ακτίνες: αλουμίνιο
Ρουλεμάν
Φρένο: χειροκίνητο εμπρός και πίσω

Μέγιστο βάρος χρήστη: 120 kg

Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής για το συγκεκριμένο προϊόν λόγω του ογκομετρικά μεγάλου βάρους του. Η αποστολή του γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.