Νέο Προϊόν
Έκπτωση -14%

Nils Extreme Πατίνι Δίτροχο WH227F Μαύρο Ροζ Σπαστό Με Φουσκωτούς Τροχούς

Κωδικός: F-NJGROUP-16-50-147
Κατηγορία: Scooter Δίτροχα
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
280.00€ 240.00€

Η οδήγηση στους δρόμους δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική! Το WH227F Nils Extreme είναι ένας συνδυασμός των καλύτερων δυνατοτήτων ενός σκούτερ με τον σπορ χαρακτήρα ενός ποδηλάτου.

Το σκούτερ προορίζεται για εφήβους και ενήλικες. Το μέγιστο βάρος χρήστη είναι: 100 kg. Το πλαίσιο και το τιμόνι είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό και ανθεκτικό ατσάλι. Οι λαβές είναι βιδωτές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιστρέφονται ή γλιστρούν προς τα κάτω. Το WH227F είναι ιδανικό για οδήγηση σε σοκάκια πάρκων ασφάλτου, πλακόστρωτα πεζοδρόμια και για διαφυγές εκτός δρόμου. Τα μεγάλα φουσκωτά ελαστικά ισορροπία και σταθερότητα σε ανώμαλους δρόμους.  Το αποτελεσματικό και ασφαλές φρενάρισμα εξασφαλίζεται από ένα ατσάλινο φρένο τοποθετημένο μπροστά και πίσω.

Το WH227F έχει μια επιλογή που σπάνια βρίσκεται σε μεγάλα σκούτερ τύπου ποδηλάτου. Δηλαδή, αφορά τη δυνατότητα αναδίπλωσης - ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΟ. Αυτή η λειτουργικότητα θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την αποθήκευση και μεταφορά του εξοπλισμού.

Οδηγήστε το και απολαύστε τη βόλτα χωρίς όρια!

Διαστάσεις:
Μήκος: 156 cm
Ύψος: 95 cm
Πλάτος: 63,5 cm

Διπλωμένες διαστάσεις:
Μήκος: 129,5 cm
Ύψος: 70,5 cm
Πλάτος: 63,5 cm

Διαστάσεις πλατφόρμας:
Μήκος: 35 cm
Πλάτος: 11,5 cm

Υλικό: ατσάλι

Τροχοί: Φουσκωτοί
Μπροστά: 20 "
Πίσω: 16 "

Ακτίνες: ατσάλι
Ρουλεμάν

Εύρος ρύθμισης τιμονιού: 90 - 95 cm
Φρένο: χειροκίνητο εμπρός και πίσω
Μέγιστο βάρος χρήστη: 100 kg

Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής για το συγκεκριμένο προϊόν λόγω του ογκομετρικά μεγάλου βάρους του. Η αποστολή του γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.