Νέο Προϊόν
Έκπτωση -13%

Nils Extreme Πατίνι Δίτροχο Stunt HS120

Κωδικός: NJGRP-16-50-211
Κατηγορία: Scooter Δίτροχα
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
160.00€ 139.00€

 Το HS120 Nils Extreme είναι ένα σκούτερ που προορίζεται για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Το μέγιστο βάρος χρήστη είναι 100 κιλά. Το τιμόνι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ατσάλι και το κατάστρωμα από κράμα αλουμινίου.
 
Το HS120, θα είναι τέλειο για ασφαλτικές επιφάνειες, skate parks και πεζοδρόμια. Οι τροχοί 100 x 24 mm και τα ρουλεμάν ABEC9 επιτρέπουν μεγάλες διαδρομές με λίγη προσπάθεια. Το ευκαμπτο ποδόφρενο του στο πίσω φτερό στεξασφαλίζει ασφαλή χρήση και σας επιτρέπει να σταματήσετε εύκολα το σκούτερ. Οι πελάτες που επιλέγουν αυτό το μοντέλο δίνουν προσοχή στην αντοχή και την ευκολία χρήσης του. Χάρη στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, το σκούτερ Nils Extreme θα λειτουργεί για χρόνια.
 
Το HS120 είναι ένα trick σκούτερ. Τα σκούτερ stunt και freedride δεν διαθέτουν μηχανισμό αναδίπλωσης και ρύθμιση ύψους τιμονιού - αντίθετα έχουν ενισχυμένα καταστρώματα, τιμόνι και συμπαγείς γραμμές συγκολλήσεων που συνδέουν βασικά στοιχεία - αυτό αυξάνει την ακαμψία της δομής. Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός trick scooter είναι το χαμηλό βάρος - που διευκολύνει την εξέλιξη και την αντοχή - που αυξάνει την ασφάλεια κατά τα δυναμικά άλματα και μειώνει την πιθανότητα σφαλμάτων.
 
Το HS120 έχει ένα φαρδύ κατάστρωμα τριών θαλάμων που είναι άκαμπτο και ανθεκτικό στις κρούσεις. Ο σχεδιασμός θα επιτρέψει τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους ασταθείς να εκτελέσουν την εξέλιξη ικανοποιητικά
 

Υλικό: αλουμίνιο, χάλυβας
 
Διαστάσεις:
μήκος: 67 cm
πλάτος: 52 cm
ύψος: 92,5 cm
 
Το ύψος του τιμονιού δεν μπορεί να ρυθμιστεί γιατί είναι trick scooter
Αναδιπλούμενο: όχι
 
Φρένο: ναι, στο πίσω φτερό, εύκαμπτο
 
Διαστάσεις πλατφόρμας:
μήκος: 35 cm
πλάτος: 11 cm
Τύπος υλικού στο κατάστρωμα: αλουμίνιο
Τιμόνι: ατσάλι
Πιρούνι: αλουμίνιο
Τροχοί: PU 100 x 24 mm, πλαστικός πυρήνας
Ρουλεμάν: ABEC9
Φορτίο: 100 kg
Εφαρμογή: αναψυχή, stunt, freestyle, trick