Νέο Προϊόν
Έκπτωση -16%

Nils Extreme Πατίνι Δίτροχο HM220 Silver Blue

Κωδικός: NJGRP-16-50-096
Κατηγορία: Scooter Δίτροχα
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
99.00€ 83.00€

Το HM220 Nils Extreme είναι ένα σκούτερ σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημά του είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός.

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το οποίο το καθιστά πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό. Αυτό θα επιτρέψει τη χρήση του εξοπλισμού για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και χάρη στο χαμηλό του βάρος, δεν θα αποτελεί πρόβλημα για τη μεταφορά του. Επίσης το σκούτερ διπλώνεται πολύ εύκολα.

Το τιμόνι είναι εξοπλισμένο με λαβές καλυμμένες με καουτσούκ, το οποίο εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και δεν προκαλεί εκδορές. Αυτή η λύση θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τη βόλτα για πολλές ώρες. Η ρύθμιση του τιμονιού θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το ύψος του στο ύψος του χρήστη. Το HM220 διαθέτει δύο μεγάλους τροχούς. Αυτό επιτρέπει αποτελεσματικούς χειρισμούς του σκούτερ και ευκολότερη υπέρβαση των ανομοιομορφιών. Τα ρουλεμάν κατηγορίας ABEC7 αυξάνουν την ευστάθεια και την ομαλότητα οδήγησης.

Το σκούτερ διαθέτει ένα επιπλέον χειρόφρενο που βρίσκεται στον πίσω τροχό. Χάρη σε αυτό, έχουμε πολύ μεγαλύτερη δύναμη πέδησης από ό, τι στην περίπτωση ενός κλασικού ποδόφρενου. Τοποθετώντας το στο τιμόνι το καθιστά πολύ πιο διαισθητικό από ένα φρένο ποδιών και πολύ πιο γρήγορο στη χρήση. Και το πιο σημαντικό, η χρήση μιας τέτοιας λύσης εξασφαλίζει ασφάλεια στην οδήγηση, ακόμη και σε βρεγμένη επιφάνεια.

Το HM220 Nils Extreme είναι ιδανικό για ψυχαγωγική οδήγηση σε άσφαλτο, σε τσιμεντένιες επιφάνειες και πλακόστρωτα πεζοδρόμια.

 

Υλικό: Αλουμίνιο, χάλυβας
Τύπος υλικού στο κατάστρωμα: Αλουμίνιο
Ρουλεμάν: ABEC7
Τροχοί: 200 mm / 82A
Αναδιπλούμενο: ναι
Υποπόδιο: ναι
Φρένο: ναι χειροκίνητο


Διαστάσεις όταν ξεδιπλωθεί:
Μήκος: 88 cm
Πλάτος: 40 cm
Yψος: 77,5 - 100 cm

Διπλωμένες διαστάσεις:
Μήκος: 79,5 cm
Πλάτος: 11,5 cm
Yψος 30 cm

Διαστάσεις πλατφόρμας:
Μήκος: 31,5 cm
Πλάτος: 11 cm

Μέγιστο βάρος χρήστη: 100 kg