Νέο Προϊόν
Έκπτωση -16%

Nils Extreme Πατίνι Δίτροχο HS 104 Black Gold Freestyle

Κωδικός: NJGRP-16-50-207
Κατηγορία: Scooter Δίτροχα
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
106.00€ 89.00€
Το HS104 Nils Extreme είναι ένα σκούτερ σχεδιασμένο για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Το μέγιστο βάρος χρήστη είναι 100 kg. Το πλαίσιο και το τιμόνι είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στην χρήση και χρόνο ατσάλι.
 
Το HS104, θα είναι ιδανικό για ασφαλτικές επιφάνειες και πλακόστρωτα πεζοδρόμια. Οι τροχοί των 100 x 24 mm και τα ρουλεμάν της κατηγορίας ABEC9 επιτρέπουν τη βέλτιστη απόδοση του εξοπλισμού και συνεπώς εξαιρετική απόδοση στη λειτουργία. Με τη σειρά του, το πίσω πόδι φρένο εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια χρήσης και σας επιτρέπει να σταματήσετε αμέσως το σκούτερ. Οι πελάτες που επιλέγουν αυτό το μοντέλο δίνουν προσοχή στην ανθεκτικότητα και την ευκολία χρήσης του. Χάρη στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, το σκούτερ Nils Extreme είναι σχεδόν αδύνατο να καταστραφεί.
 
Το HS104 είναι ένα σκούτερ για κόλπα. Το σκούτερ stunt δεν διαθέτει μηχανισμό αναδίπλωσης ή σύστημα ρύθμισης ύψους τιμονιού - τέτοιες λύσεις θα μπορούσαν να αποδυναμώσουν ολόκληρη τη δομή, η οποία προφανώς δεν είναι επιθυμητή στην περίπτωση ανταγωνιστικού εξοπλισμού. Η ανθεκτικότητα είναι η βάση για αυτόν τον τύπο σκούτερ. Όταν εκτελείτε κόλπα, επειδή αυτό είναι που προορίζονται κυρίως, ο εξοπλισμός είναι πολύ φορτωμένος. Χάρη στη χρήση των πιο ανθεκτικών υλικών, τα ακροβατικά  εκτελούνται χωρίς φόβο πιθανής αστοχίας. Το HS104 διαθέτει ένα μεγάλο κατάστρωμα τριών θαλάμων που σας επιτρέπει να εκτελείτε ακόμη και τα πιο προηγμένα κόλπα. Χάρη στην ενισχυμένη δομή, είναι δυνατό να γίνουν ακόμη και οι πιο απαιτητικές εξελίξεις. Ο σχεδιασμός θα επιτρέψει τόσο στους αρχάριους όσο και στους προχωρημένους stunters να εκτελέσουν την εξέλιξη ικανοποιητικά. 
 
Υλικό: Αλουμίνιο
 
Διαστάσεις:
Μήκος: 68 cm
Πλάτος: 47,5 cm
Ύψος: 84 cm
Το ύψος του τιμονιού δεν μπορεί να ρυθμιστεί
 
Αναδιπλούμενο: όχι
 
Φρένο: ναι, φρένο πίσω ποδιού
 
Διαστάσεις πλατφόρμας:
Mήκος: 36 cm
Πλάτος: 11 cm
Τύπος υλικού στο κατάστρωμα: αλουμίνιο
 
Τροχοί: PU 100 x 24 mm, πλαστικός πυρήνας
Ρουλεμάν: ABEC9
 
Φορτίο: 100 kg
Εφαρμογή: recreation (βόλτα/αναψυχή), freestyle, stunt (κόλπα)