Έκπτωση -16%

Nils Extreme Αυξομειούμενα Πατίνια Roller Σετ 4 σε 1 Inline/Ice Skates NH18330 Pink

Κωδικός: NH18330PINK
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
51.00€ 43.00€

Το Nils Extreme είναι ένα σετ με δυνατότητα αλλαγής. Το προϊόν προσφέρει τέσσερις επιλογές διαμόρφωσης: παγοπέδιλα, inline πατίνια, πατίνια και ρόλερ.
 
Το προϊόν είναι ένας συνδυασμός πανέμορφου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας κατασκευής. Υπάρχει δυνατότητα μετεγκατάστασης του μεσαίου τροχού στον πίσω άξονα και τα inline πατίνια αλλάζουν σε Rollers. Αυτή η λύση θα βοηθήσει τους αρχάριους να κάνουν τα πρώτα βήματα σε αυτό το άθλημα. Με τη σειρά του, η τοποθέτηση πρόσθετου τροχού στον μπροστινό άξονα αλλάζει το προϊόν σε άλλης μορφής Roller.   α inline πατίνια είναι εξοπλισμένα με μια ειδική αλουμινένια λεπίδα και ένα φρένο που εγγυάται την ασφάλεια του πατινάζ. Με τη σειρά τους, οι τροχοί και τα ρουλεμάν ABEC7 μειώνουν την κυλιόμενη κίνηση και εγγυώνται ταχύτερη οδήγηση.  Το μοντέλο NH10905 Nils Extreme είναι επίσης εξοπλισμένο με ρύθμιση τριών βημάτων του μεγέθους της μπότας για ατομική εφαρμογή. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα. Αυτή η λύση παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους και σημαίνει ότι περισσότερα από ένα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πατίνια.
 
 Η διπλή πόρπη δύο τμημάτων σταθεροποιεί σταθερά τον αστράγαλο, αποτρέποντας έτσι τυχόν τραυματισμό. Το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία προσφέρουν άμεσα την άνεση οδήγησης του χρήστη. Το Roller έχει ένα φρένο που εξασφαλίζει ασφάλεια.

Skid: PP
Ρουλεμάν: 608Z
Μπότα: Σκληρή
Τροχοί: PVC 70mm / 82A (μέγεθος M)
Τροχοί: PVC 64mm / 82A (μέγεθος S)
Sockliner: Υλικό EVA, βελούδο, αφρός υψηλής πυκνότητας 8 mm
Δέστρες: Διπλή πόρπη δύο τμημάτων
Το Roller είναι εξοπλισμένο με φρένο