Banner for Espa
Έκπτωση -12%

Nils Extreme Αυξομειούμενα Πατίνια Roller Σετ 2 Σε 1 Inline/Ice Skates NH18191 White Blue

Κωδικός: NJGRP-16-21-076
Κατηγορία: Rollers Inline Skates
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
78.00€ 69.00€

Το NH18191 Nils Extreme είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για λάτρεις της οδήγησης. Προσφέρει 2 επιλογές διαμόρφωσης. Αυτά είναι: παγοπέδιλα, inline πατίνια.

Γιατί αξίζει να επιλέξετε το μοντέλο NH18191 Nils Extreme; Επειδή σας επιτρέπει να επωφεληθείτε πλήρως από τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού χόκεϊ και πατινάζ.

Τα πατίνια NH18191 Nils Extreme χαρακτηρίζονται από πολύ καλές ιδιότητες οδήγησης. Αυτό οφείλεται στις ολισθήσεις από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και το σύστημα στερέωσης πολλαπλών μοχλών, που αποτελείται από ιμάντα Velcro, πόρπες και κορδόνια, που συγκρατούν σταθερά τα πόδια. Όλα αυτά κάνουν αυτό το μοντέλο να λειτουργεί καλά σε όλες τις συνθήκες, παρέχοντας μια μοναδική οδηγική εμπειρία.

Αυτά είναι άνετα πατίνια, σχεδιασμένα για αρχάριους και ενδιάμεσους χρήστες. Η υψηλή τους ποιότητα εγγυάται αντοχή και αντοχή σε μηχανικές βλάβες.

Τα ενσωματωμένα πατίνια NH18191 είναι απόλυτα διασκεδαστικά. Το rollerblade είναι εξοπλισμένο με ειδική ολίσθηση αλουμινίου και φρένο, το οποίο εξασφαλίζει ασφάλεια κατά το πατινάζ. Με τη σειρά τους, οι τροχοί και τα ρουλεμαν της κατηγορίας ABEC7 επιτρέπουν χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, δηλαδή ταχύτερη οδήγηση.

Το μοντέλο NH18191 Nils Extreme είναι επίσης εξοπλισμένο με προσαρμογή μεγέθους παπουτσιών τεσσάρων βημάτων, επιτρέποντάς του να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χρήστη. Είναι ένας τρόπος εξοικονόμησης χρόνου και χρήματος. Αυτή η λύση τους επιτρέπει να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής τους, και επίσης δίνει τη δυνατότητα χρήσης τους για περισσότερα από ένα άτομα.

Μπότα: ημι-μαλακό
Footbed: Υλικό EVA, αφρός υψηλής πυκνότητας

Δέστρες:

    πόρπη δύο τμημάτων
    ιμάντα Velcro
    κορδόνια

Παγοπέδιλα: υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι
Inline Skates:  αλουμίνιο

Τροχοί:
PU 64mm / 82A (S)
PU 70mm / 82A (Μ)
PU 72mm / 82A (L)

Ρουλεμάν: ABEC 7
Κουμπί προσαρμογής μεγέθους

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

1. Για παιδικά πατίνια σταθερού μεγέθους, επιλέξτε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που ήδη φορούν τα παιδιά σας στα αθλητικά τους παπούτσια. Μην διαλέξετε ακόμα μεγαλύτερο με σκοπό να τα φορέσουν και αργότερα που θα μεγαλώσει το πόδι τους, διότι αυτό είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια τους.

2. Τα αυξομειούμενα παιδικά πατίνια είναι ιδανική και ασφαλής επιλογή, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 3 ή 4 επιπλέον μεγέθη. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος να μην ταιριάξουν σαν μέγεθος και είναι μια ασφαλής και οικονομική λύση.