Νέο Προϊόν
Έκπτωση -17%

Nils Extreme Αυξομειούμενα Πατίνια Roller Σετ 4 Σε 1 Inline/Ice Skates NH0320A Purple

Κωδικός: NJGRP-NH0320A-Purple
Κατηγορία: Rollers Inline Skates
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
60.00€ 50.00€

NH0320A Τα Nils Extreme είναι πατίνια σχεδιασμένα για τους μικρούς αναβάτες. Το προϊόν προσφέρει 4 επιλογές διαμόρφωσης. Αυτά είναι: Roller με 4 ρόδες (στην σειρά), Roller με 4 ρόδες (2 μπρός & 2 πίσω), Roller με 3 ρόδες (1 μπρός & 2 πίσω) και Ice Skate (Παγοπέδιλα). - inline skates,  ice skates, roller skates, tri-skates
Είναι ο συνδιασμός μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ποιοτικής κατασκεύης. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς πρόσθετου τροχού το Roller σας μετατρέπεται σε inline skates, roller skates, tri-skates προσφέρονται διασκέδαση και ατελείωση βόλτα σε αρχάριους και έμπειρους ηκανοποιόντας την κάθε απαίτηση τους.
Αυτή η λύση θα βοηθήσει τους νεότερους σκέιτερ να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτό το άθλημα. Με τη σειρά του, η τοποθέτηση πρόσθετου τροχού στον μπροστινό άξονα κάνει το προϊόν να μετατραπεί σε κυλιόμενο πατίνι. Αυτά δεν είναι όλα! Ανταλλάξιμη επιλογή ICE SKATE ( Παγοπέδιλο) - επιτρέπει τη χρήση του NH0320A και το χειμώνα.
Το υλικό EVA, 145 g mesh, αφρός 3MM και μια αναπνέουσα μεμβράνη εγγυώνται άνεση κατά την οδήγηση. Το ελαφρύ και ανθεκτικό παπούτσι μαζί με ένα σύστημα ιμάντα εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια. Χρησιμοποιώντας ένα απλό σύστημα ρύθμισης, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προσαρμόσετε το μέγεθος στο πόδι του χρήστη.
Το πατινάζ είναι εξοπλισμένο με μια πλατφόρμα από πλαστικό υλικό που ονομάζεται πολυπροπυλένιο και έδρανα 608Z.
Το μοντέλο διατίθεται σε δυο νούμερα (SMALL 31-34) MEDIUM (35-38)

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

1. Για παιδικά πατίνια σταθερού μεγέθους, επιλέξτε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που ήδη φορούν τα παιδιά σας στα αθλητικά τους παπούτσια. Μην διαλέξετε ακόμα μεγαλύτερο με σκοπό να τα φορέσουν και αργότερα που θα μεγαλώσει το πόδι τους, διότι αυτό είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια τους.

2. Τα αυξομειούμενα παιδικά πατίνια είναι ιδανική και ασφαλής επιλογή, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 3 ή 4 επιπλέον μεγέθη. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος να μην ταιριάξουν σαν μέγεθος και είναι μια ασφαλής και οικονομική λύση.