Νέο Προϊόν
Έκπτωση -12%

Nils Extreme Αυξομειούμενα Πατίνια Roller Inline Skates NH1186 Pink

Κωδικός: NJGRP-16-01-154
Κατηγορία: Rollers Inline Skates
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
78.00€ 69.00€

Το NA1186 Nils Extreme είναι ένα μοντέλο με ενσωματωμένα πατίνια που προορίζονται για αρχάριους και ενδιάμεσους λάτρεις του πατινάζ. Είναι ένας συνδυασμός ενδιαφέροντος σχεδιασμού με υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται πολύ υψηλή άνεση στη χρήση.

Το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από συνθετικό δέρμα, υλικό EVA, πλέγμα MESH και αφρό υψηλής πυκνότητας. Χάρη σε αυτό, η διαδρομή θα είναι εξαιρετικά άνετη. Τα ρουλεμάν της κατηγορίας ABEC7 εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα πρόσφυσης.

Οι μαλακοί τροχοί εγγυώνται καλή πρόσφυση στο έδαφος και απορροφούν καλά όλες τις δονήσεις. Η στερέωση του παπουτσιού με αγκράφα δύο τμημάτων, το Velcro και τα κορδόνια διασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια κατά την οδήγηση, ενώ το φρένο κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας PP, ανθεκτικό στις κρούσεις, θα προκαλέσει ασφαλή στάση, ακόμη και σε σχετικά υψηλές ταχύτητες.

Η δυνατότητα προσαρμογής μεγέθους διευκολύνει τη γρήγορη προσαρμογή στο πόδι του χρήστη, χάρη σε ποια ενσωματωμένα πατίνια θα χρησιμοποιηθούν για πολλές εποχές!

Inline Skates: αλουμίνιο
Ρουλεμάν: ABEC7
Μπότα: ημι-μαλακό

Υλικό:
Πλέγμα
ΕVΑ
ΒΕΛΟΥΔΟ
Συνθετικό Δέρμα
Αφρός υψηλής πυκνότητας

Τροχοί:
PU64 mm / 82A (S 31-34)
PU72 mm / 82A (M 35-38)
PU76 mm / 82A (L 39-42)

Δέστρες:

    Πόρπη δύο τμημάτων
    Λουράκι Velcro
    Δέσιμο

Φρένο: PP ανθεκτικό στις κρούσεις

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

1. Για παιδικά πατίνια σταθερού μεγέθους, επιλέξτε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που ήδη φορούν τα παιδιά σας στα αθλητικά τους παπούτσια. Μην διαλέξετε ακόμα μεγαλύτερο με σκοπό να τα φορέσουν και αργότερα που θα μεγαλώσει το πόδι τους, διότι αυτό είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια τους.

2. Τα αυξομειούμενα παιδικά πατίνια είναι ιδανική και ασφαλής επιλογή, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 3 ή 4 επιπλέον μεγέθη. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος να μην ταιριάξουν σαν μέγεθος και είναι μια ασφαλής και οικονομική λύση.