Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Nils Extreme Αυξομειούμενα Πατίνια Roller Inline Skates NH1128 Black Purple

Κωδικός: NJGRP-16-01-144
Κατηγορία: Rollers Inline Skates
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
100.00€ 90.00€

Είναι ένας συνδυασμός ενδιαφέρουσας σχεδίασης με υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται πολύ υψηλή άνεση στη χρήση.

Το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από υλικό EVA και βελούδο και πλέγμα MESH. Χάρη σε αυτό, η διαδρομή θα είναι εξαιρετικά άνετη. Επιπλέον, το παπούτσι αναπνέει. Τα ρουλεμάν κατηγορίας ABEC7 προσφέρουν πρόσφυση υψηλής ποιότητας.

Οι μαλακοί τροχοί εγγυώνται καλή πρόσφυση στο έδαφος και απορροφούν καλά όλες τις δονήσεις. Χάρη στη μεγάλη διάμετρο τους, είναι επίσης δυνατό να αναπτυχθούν υψηλές ταχύτητες. Το παπούτσι δεν διαθέτει φρένο, στερεώνεται με αγκράφα δύο τμημάτων, Velcro και κορδόνια, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Η δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους καθιστά εύκολη τη γρήγορη προσαρμογή του παπουτσιού στο πόδι του χρήστη, χάρη σε ποια ενσωματωμένα πατίνια θα χρησιμοποιηθούν για πολλές εποχές!

Inline Skates: αλουμίνιο
Ρουλεμάν: ABEC7
Μπότα: ημι-μαλακό με σύστημα εξαερισμού

Υλικό:

    Βελούδο
    Πλέγμα
    ΕVA

Τροχοί:  PU72 mm / 82A (M 35-38), PU84 mm / 82A (L 39-42) , PU100 mm / 82A (XL43-45)

 

Δέστρες:
Πόρπη δύο τμημάτων
Λουράκι Velcro
Δέσιμο

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

1. Για παιδικά πατίνια σταθερού μεγέθους, επιλέξτε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που ήδη φορούν τα παιδιά σας στα αθλητικά τους παπούτσια. Μην διαλέξετε ακόμα μεγαλύτερο με σκοπό να τα φορέσουν και αργότερα που θα μεγαλώσει το πόδι τους, διότι αυτό είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια τους.

2. Τα αυξομειούμενα παιδικά πατίνια είναι ιδανική και ασφαλής επιλογή, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 3 ή 4 επιπλέον μεγέθη. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος να μην ταιριάξουν σαν μέγεθος και είναι μια ασφαλής και οικονομική λύση.