Νέο Προϊόν
Έκπτωση -15%

Nils Extreme Αυξομειούμενα Πατίνια Roller Inline Skates NA 20004 White

Κωδικός: NJGRP-16-01-160
Κατηγορία: Rollers Inline Skates
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
91.00€ 77.00€

Το NA20004 Nils Extreme είναι ένα μοντέλο με ενσωματωμένα πατίνια που προορίζονται για αρχάριους και ενδιάμεσους λάτρεις. Είναι ένας συνδυασμός ενδιαφέρουσας σχεδίασης με υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται πολύ υψηλή άνεση στη χρήση.

Το εξωτερικό μέρος του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από κέλυφος, χάρη στο οποίο η αντίσταση στην κρούση είναι πολύ υψηλή, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Το EVA, το Velvet και το Mesh χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του εσωτερικού τμήματος, το οποίο οδηγεί σε υψηλή οδηγική άνεση.

Οι μαλακοί τροχοί εγγυώνται καλή πρόσφυση στο έδαφος και απορροφούν καλά όλες τις δονήσεις. Τα ρουλεμάν κατηγορίας ABEC7 προσφέρουν πρόσφυση υψηλής ποιότητας. Η στερέωση του παπουτσιού με αγκράφα δύο τμημάτων, Velcro και κορδόνια εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια κατά την οδήγηση. Το φρένο κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας PP, ανθεκτικό στις κρούσεις, θα προκαλέσει ασφαλή στάση, ακόμη και σε σχετικά υψηλές ταχύτητες.

Η δυνατότητα προσαρμογής μεγέθους διευκολύνει τη γρήγορη προσαρμογή στο πόδι του χρήστη, χάρη σε ποια ενσωματωμένα πατίνια θα χρησιμοποιηθούν για πολλές εποχές!

Inline Skate: Αλουμίνιο
Ρουλεμάν: ABEC7
Μπότα: σκληρή
Κέλυφος: υλικό PP

Υλικό:

    Βελούδο
    Πλέγμα
    ΕVΑ

Τροχοί:
PU64 mm / 82A (S 30-33)
PU70 mm / 82A (Μ 34-37)
PU76 mm / 82A (L 38-41)

Δέστρες:

    Πόρπη δύο τμημάτων
    Λουράκι Velcro
    Δέσιμο

Φρένο: PP ανθεκτικό στις κρούσεις

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

1. Για παιδικά πατίνια σταθερού μεγέθους, επιλέξτε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που ήδη φορούν τα παιδιά σας στα αθλητικά τους παπούτσια. Μην διαλέξετε ακόμα μεγαλύτερο με σκοπό να τα φορέσουν και αργότερα που θα μεγαλώσει το πόδι τους, διότι αυτό είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια τους.

2. Τα αυξομειούμενα παιδικά πατίνια είναι ιδανική και ασφαλής επιλογή, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 3 ή 4 επιπλέον μεγέθη. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος να μην ταιριάξουν σαν μέγεθος και είναι μια ασφαλής και οικονομική λύση.

Σχετικά Προϊόντα