Έκπτωση -17%

Nils Extreme Αυξομειούμενα Πατίνια Roller Σετ Blue

Κωδικός: NA1015
Κατηγορία: Rollers Combo Set
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
66.00€ 55.00€

Το SET Nils Extreme είναι το τέλειο σετ για τους αρχάριους. Περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα πατίνια, ένα κράνος και προστατευτικά για αγκώνες, γόνατα και καρπούς, το οποίο είναι το μόνο που χρειάζεστε για ασφαλή οδήγηση.
Το πλεονέκτημα τους είναι η ελκυστική τους εμφάνιση,υψηλή ποιότητα υλικών αλλά και μοντέρνο σχέδιο. Ελαφρύ και ανθεκτικό Roller με δέστρες (Velcro, πόρπη δύο τμημάτων) και κορδόνια εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια. Χρησιμοποιώντας ένα απλό σύστημα ρύθμισης, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προσαρμόσετε το μέγεθος στο πόδι του χρήστη. Το Roller είναι εξοπλισμένο με ειδική αλουμινένια ολίσθηση. Με τη σειρά τους, μεγάλοι τροχοί και ρουλεμάν τύπου ABEC7 επιτρέπουν χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, δηλαδή ταχύτερη διαδρομή.
Το σετ προστατευτικών για τους καρπούς, τους αγκώνες και τα γόνατα είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από ισχυρό και ελαφρύ υλικό. Όλα τα προστατευτικά είναι εξοπλισμένα με συνδετήρα Velcro, χάρη στην οποία παραμένουν στη θέση τους. Σχεδιάζονται έτσι ώστε ο χρήστης να αισθάνεται άνετα και να προστατεύει τους καρπούς, τους αγκώνες και τα γόνατα από τραυματισμούς.

SKID: aluminum
Ρουλεμάν: ABEC7
Μπότα: Σκληρή

Ροδάκια: PU 64mm / 82A (size S 31-34)
Εσωτερικό Υλικό: Breathable membrane, EVA material.

Δέστρες: Two-section buckle, Velcro strap, Lacing

Το Roller είναι εξοπλισμένο με φρένο

Το ΣΕΤ περιλαμβάνει:
Roller
Κράνος
Helmet
Προστατευτικά καρπού: 2τεμ
Προστατευτικά για αγκώνες: 2τεμ
Επιγονατίδες: 2τεμ

Σχετικά Προϊόντα