Νέο Προϊόν
Έκπτωση -13%

Nils Camp Τέντα Παραλίας Pop UP NC8030 Μπλε

Κωδικός: 15-04-025
Brand: Nils Camp
Κατηγορία: Τέντες Παραλίας
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
49.60€ 43.00€
Η ηλιοθεραπεία είναι μια από τις αγαπημένες μορφές θερινής αναψυχής. Είναι καλό να έχετε κάτι μαζί σας για να κάνετε διάλλειμα  από τις ακτίνες του ήλιου, θα παρέχει σκιά και ταυτόχρονα να προστατεύει από τον άνεμο. Μια σκηνή στην παραλία θα είναι η καλύτερη λύση. Αυτό που διασπάται εύκολα είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Αυτές είναι οι αυθεντικές σκηνές NILS CAMP. Παρουσιάζοντας το NC8030.
 
Αυτή είναι μια σκηνή παραλίας XXL. Σε διαστάσεις, ξεπερνά τις περισσότερες σκηνές παραλίας που διατίθενται στην αγορά. Το πλάτος του έως 260 cm εγγυάται ότι όλη η οικογένεια θα χωράει εύκολα σε αυτό. Παρά το γεγονός ότι το NC8030 είναι πολύ μεγάλη, είναι εύκολο να διπλωθεί και διαρκεί λίγα λεπτά. Ως εκ τούτου, μπορούμε να δώσουμε στον εαυτό μας μια ευχάριστη ξεκούραση με έναν γρήγορο ρυθμό. Χάρη στη ρέγγα που περιλαμβάνεται στο σετ, το προϊόν δεν θα κινηθεί και δεν υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθεί από τον άνεμο.
 
Το NC8030, κατασκευάστηκε από υλικά υψηλής ποιότητας. Το υλικό στο πάτωμα είναι αδιάβροχο, επομένως η υγρή άμμος δεν θα είναι πρόβλημα. Δεν φοβόμαστε ούτε τη βροχή. Στη σκηνή χρησιμοποιήθηκε τεχνολογία για την αποφυγή θέρμανσης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά τις ζεστές μέρες, όταν κρύβετε σε μια σκηνή είναι να ανακουφίσετε από τις υψηλές θερμοκρασίες. Η σκηνή διαθέτει επίσης επίστρωση που προστατεύει από τις ακτίνες UV.
 
Το NC8030 είναι πολύ πρακτικό. Μέσα στη σκηνή, υπάρχουν δύο τσέπες που σίγουρα θα αποδειχθούν χρήσιμες, για την αποθήκευση σημαντικών αντικειμένων για εμάς, όπως πορτοφόλι ή κλειδιά αυτοκινήτου. Η σκηνή είναι ευρύχωρη, αλλά όταν διπλώνεται καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Ταιριάζει σε μια βολική τσάντα, που περιλαμβάνεται στο σετ, η οποία προστατεύει το προϊόν και διευκολύνει τη μεταφορά του.
 
Υλικό: 170T Polyester, με ασημί αντι-UV επίστρωση 25-30spf
Υλικό σκελετού: Fiberglass, περίπου 6,9 mm
Υλικό δαπέδου: 170t Polyester, αντοχή στο νερό 1000 mm
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 120 cm
Πλάτος: 260 cm
Ύψος: 120 cm
 
Διπλωμένες διαστάσεις:
Μήκος: 64 μ
Πλάτος: 11 cm
Στο Σετ συμπεριλαμβάνονται 4 Ορθοστάτες συμπεριλαμβάνονται