Έκπτωση -16%

Nils Camp Αυτοφούσκωτο Στρώμα Mε Μαξιλάρι NC4349 Πράσινο/Γκρι

Κωδικός: NJGRP-15-05-014
Brand: Nils Camp
Κατηγορία: Υποστρώματα Camping
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
44.20€ 37.00€
Ηλιοθεραπεία, κάμπινγκ ή ύπνος σε εξωτερικούς χώρους, κάτω από μια σκηνή είναι σίγουρα οι αγαπημένες αποδράσεις πολλών από εμάς. Ωστόσο, για την εξυπηρέτησή μας, απαιτείται καλός εξοπλισμός. Τα αυθεντικά αυτοφουσκωτα στρώματα NILS CAMP εγγυώνται την άνεση της χρήσης, ανεξάρτητα από τις συνθήκες υπό τις οποίες βρισκόμαστε. Παρουσιάζουμε το μοντέλο NC4349, το οποίο έρχεται με ένα μαξιλάρι.
 
Το αυτο-φουσκωτο στρώμα, όπως υποδηλώνει το όνομα, δεν απαιτεί την προσπάθειά μας να το προετοιμάσουμε για χρήση. Απλώς ξεβιδώστε τη βαλβίδα και περιμένετε μέχρι να φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο διόγκωσης και μετά κλείστε τη βαλβίδα. Χάρη σε αυτό, μπορούμε, για παράδειγμα, να στήσουμε τη σκηνή και όταν τελειώσουμε, το στρώμα θα είναι έτοιμο. Για να ταιριάζει καλύτερα  στις ανάγκες σας, μπορείτε να φουσκώσετε παραπάνω και μόνοι σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε αν δεν φέρατε ένα μαξιλάρι, το μαξιλάρι είναι μόνιμα στο NC4349. Χάρη σε αυτήν τη λύση, θα εξοικονομήσουμε χώρο, η αίσθηση της άνεσης κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης θα είναι τέλεια και μια επιτυχημένη ανάπαυση σημαίνει περισσότερη ενέργεια για δράση.
 
Το διπλωμένο στρώμα καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και η μέθοδος αναδίπλωσης είναι πολύ απλή. Απλώς ξεβιδώστε τη βαλβίδα και τυλίξτε το χαλί, ξεκινώντας από πάνω. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την ανάπτυξή του γιατί έχει δύο ιμάντες. Μετά την κύλιση, στερεώστε τα και το στρώμα ασφαλίζεται. Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει ένα εύχρηστο κάλυμμα για να συσκευάσουμε το στρώμα μας. Αυτό θα διευκολύνει σημαντικά τη μεταφορά και επιπλέον θα προστατεύσει το στρώμα από ζημιές. Το σύνολο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το βάρος του στρώματος είναι μόνο 1 κιλό σημαίνει ότι μπορούμε εύκολα να το έχουμε μαζί μας σε κάθε ταξίδι.
 
Το προϊόν κατασκευάστηκε από υλικά υψηλής ποιότητας, γι 'αυτό σίγουρα δεν θα καταστραφεί από ανώμαλο έδαφος, και έτσι θα χρησιμοποιηθεί για πολλές εποχές. Εάν, δυστυχώς, το χαλάκι υπέστη μικρές ζημιές, προσαρτήθηκε σε αυτό ένα κιτ επισκευής. Χρησιμοποιώντας το, θα διορθώσουμε γρήγορα και εύκολα το ελάττωμα.
 
Το στρώμα NC4349 είναι ο καλύτερος σύντροφος σε κάθε ταξίδι.
 
 
Υλικό: 75D polyester, PVC, PU FOAM υψηλής πυκνότητας, πλαστική βαλβίδα
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 193 εκ
Πλάτος: 58 cm
Πάχος: 3 cm
 
Διπλωμένες διαστάσεις:
Μήκος: 62 εκ
Διάμετρος: 15 cm
 
Μαξιλάρι: ναι
Περιλαμβάνεται κιτ επισκευής