Έκπτωση -13%

Nils Camp Αυτοφούσκωτο Στρώμα Με Μαξιλάρι NC4018 Πράσινο

Κωδικός: NJGRP-15-05-027
Brand: Nils Camp
Κατηγορία: Υποστρώματα Camping
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
46.20€ 40.00€
Ηλιοθεραπεία, κάμπινγκ ή ύπνος σε εξωτερικούς χώρους, κάτω από μια σκηνή είναι σίγουρα οι αγαπημένες αποδράσεις για πολλούς από εμάς. Ωστόσο, για την εξυπηρέτησή και άνεση μας, απαιτείται καλός εξοπλισμός. Τα αυτοφούσκωτα στρώματα της  NILS CAMP εγγυώνται την άνεση της χρήσης, ανεξάρτητα από τις συνθήκες υπό τις οποίες βρισκόμαστε. Παρουσιάζουμε το μοντέλο NC4018, το οποίο έρχεται με ένα μαξιλάρι.
 
Το αυτοφουσκωτο στρώμα, όπως υποδηλώνει το όνομα, δεν απαιτεί την προσπάθειά μας να το προετοιμάσουμε για χρήση. Απλώς ξεβιδώστε τη βαλβίδα και περιμένετε μέχρι να φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο διόγκωσης και μετά κλείστε τη βαλβίδα. Χάρη σε αυτό, μπορούμε, για παράδειγμα, να στήσουμε τη σκηνή και όταν τελειώσουμε, το στρώμα θα είναι έτοιμο. Για να ταιριάζει καλύτερα το στρώμα στις ανάγκες σας, μπορείτε να το φουσκώσετε παραπάνω μόνοι σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για να μην ξεχάσουμε να φέρουμε ένα μαξιλάρι, το μοντέλο NC4018 έχει ένα μόνιμο μαξιλάρι. Χάρη σε αυτήν τη λύση, θα εξοικονομήσουμε χώρο, η αίσθηση της άνεσης κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης θα είναι τέλεια και μια επιτυχημένη ανάπαυση σημαίνει περισσότερη ενέργεια για δράση.
 
Το διπλωμένο στρώμα καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και η μέθοδος αναδίπλωσης είναι πολύ απλή. Απλώς ξεβιδώστε τη βαλβίδα και τυλίξτε το στρώμα, ξεκινώντας από πάνω. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την ανάπτυξή του γιατί έχει δύο ιμάντες με καρφιά τύπου. Μετά την κύλιση, στερεώστε τα και το στρώμα ασφαλίζεται. Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει ένα εύχρηστο κάλυμμα για να συσκευάσουμε το στρώμα μας. Αυτό θα διευκολύνει σημαντικά τη μεταφορά και επιπλέον θα προστατεύσει το στρώμα από ζημιές. Το σύνολο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το βάρος του στρώματος είναι μόνο 1 κιλό σημαίνει ότι μπορούμε εύκολα να το έχουμε μαζί μας σε κάθε ταξίδι.
 
Το προϊόν κατασκευάστηκε από υλικά υψηλής ποιότητας, γι 'αυτό σίγουρα δεν θα καταστραφεί από ανώμαλο έδαφος, και έτσι θα χρησιμοποιηθεί για πολλές εποχές. Εάν, δυστυχώς, το χαλάκι υπέστη μικρές ζημιές, προσαρτήθηκε σε αυτό ένα κιτ επισκευής. Χρησιμοποιώντας το, θα διορθώσουμε γρήγορα και εύκολα το ελάττωμα.
 
Το στρώμα NC4018 είναι ο καλύτερος σύντροφος σε κάθε ταξίδι.
 
 
Υλικό: 190Τ Polyester, PVC, PU FOAM υψηλής πυκνότητας, πλαστική βαλβίδα
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 188 cm
Πλάτος: 66 cm
Ύψος: 3,5 cm
 
Διπλωμένες διαστάσεις:
Μήκος: 65 εκ
Διάμετρος: 17 cm
 
Μαξιλάρι: ναι
Περιλαμβάνεται κιτ επισκευής