Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Νέμεσις

Κωδικός: 9789605012373
Συγγραφέας: Jo Nesbo
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
18.80€ 16.92€

ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ – 33 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Ο νέος Στιγκ Λάρσον (Independent)


Πλάνα από κάμερα παρακολούθησης: ένας κουκουλοφόρος μπαίνει σε μια τράπεζα του Όσλο, κολλάει την κάννη ενός όπλου στο κεφάλι μιας υπαλλήλου και της δίνει εντολή να μετρήσει μέχρι το είκοσι πέντε. Όταν δεν παίρνει τα λεφτά στον χρόνο που όρισε, τραβάει τη σκανδάλη. Η γυναίκα πέφτει νεκρή και δύο εκατομμύρια νορβηγικές κορόνες εξαφανίζονται χωρίς ίχνος.
 
Ύστερα από ένα δείπνο και ένα γερό μεθύσι στο σπίτι της παλιάς φιλενάδας του Άννας Μπέτσεν, ο ντετέκτιβ Χάρι Χόλε ξυπνάει στο σπίτι του με πονοκέφαλο, χωρίς κινητό και χωρίς καμιά ανάμνηση από τις τελευταίες δώδεκα ώρες της ζωής του. Την ίδια μέρα η Άννα βρίσκεται νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι στην κρεβατοκάμαρά της και ο Χόλε είναι ο κύριος ύποπτος. Στο μεταξύ οι ληστείες τραπεζών συνεχίζονται με αμείωτη βιαιότητα και το ρεμάλι της αστυνομίας του Όσλο κλείνει ανίερες συμφωνίες με τον θρυλικό φυλακισμένο τσιγγάνο Ράσκολ Μπάξετ και ξεκινάει έναν ιλιγγιώδη αγώνα δρόμου από τη νορβηγική πρωτεύουσα ως την καυτή Βραζιλία, για να διαλευκάνει ταυτόχρονα δύο υποθέσεις και να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Αλλά η Νέμεση, η θεά της εκδίκησης, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη της.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ

Ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα. Λεπτοδουλεμένη, συναρπαστική πλοκή... Σίγουρα υπάρχουν πολλοί σκανδιναβοί συγγραφείς, αλλά ο Nesbo αποτελεί μια εντελώς ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του. Μπράβο!
The Evening Standard

Οι αφηγηματικές ικανότητες του Nesbo είναι αξεπέραστες. Το Νέμεσις συνδυάζει την τέχνη του αστυνομικού με την απόλαυση της ανάγνωσης.
USA Today

Βάζω στοίχημα πως αν αυτό είναι το πρώτο σας βιβλίο με πρωταγωνιστή τον Χάρι Χόλε δεν θα χάσετε κανένα άλλο της σειράς... Αν είστε φαν του αστυνομικού, ο Χάρι Χόλε είναι ο άνθρωπός σας.
Arizona Republic

Ο νέος Στιγκ Λάρσον.
Independent