Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Νεκρή Σάρκα

Κωδικός: 9789601907710
Συγγραφέας: Stuart Macbride
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
16.90€ 15.19€

Ο συγγραφέας του µπεστ σέλερ «Ψυχρός Γρανίτης», ο πολυβραβευµένος Σκοτσέζος Στιούαρτ ΜακΜπράιντ, υπογράφει το τρίτο στη σειρά συναρπαστικό θρίλερ αγωνίας µε πρωταγωνιστή τον ευφυή, επιτυχηµένο και κάπως περιθωριακό επιθεωρητή Λόγκαν ΜακΡέι.

Πιο ώριµος από ποτέ, ο ΜακΜπράιντ µας ταξιδεύει και πάλι στην πόλη του γρανίτη, το Αµπερντίν, εκεί όπου ένας κατά συρροή µα­νια­κός βιαστής αφήνει πίσω του φρικτά κακοποιηµένες νεαρές γυναίκες. Τη στιγµή που η αστυφύλακας Τζάκι Γουάτσον τριγυρίζει στους δρόµους της πόλης παριστάνοντας το δόλωµα για να παγιδεύσει τον αρρωστηµένο φονιά, ο Λόγκαν προσπαθεί να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει το κακοποιηµένο σώµα ενός άνδρα που κάποιοι εγκατέλειψαν έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά του νοσοκοµείου. Οι έρευνες του Λόγκαν τον οδηγούν στον σκοτεινό κόσµο της πορνογραφίας και των ύποπτων ροζ κυκλωµάτων. Αναζητώντας µε πείσµα και επιµονή τον δράστη, ανακαλύπτει ότι κύριος ύποπτος των βίαιων επιθέσεων είναι το αστέρι της ποδοσφαιρικής οµάδας του Αµπερ­ντίν. Ενώ όµως ο Λόγκαν είναι πεπεισµένος ότι έχει γίνει ένα πολύ σοβαρό λάθος στην πορεία της έρευνάς τους, η Γουάτσον φαίνεται απόλυτα βέβαιη για την ενοχή του νεαρού ποδοσφαιριστή και είναι αποφασισµένη να την αποδείξει.

Ένα βιβλίο που θα καθηλώσει και θα ικανοποιήσει όχι µόνο τους φανατικούς αναγνώστες του ΜακΜπράιντ, αλλά και όλους τους λάτρεις του σύγχρονου νουάρ.