Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Το Μυστικό Του Φούρνου

Κωδικός: 9789604618316
Συγγραφέας: Stephen P. Kiernan
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.50€ 13.95€

Μην παραδίνεσαι ποτέ!

5 Ιουνίου 1944. Στο χωριό Βερζέρ, στην ακτή της Νορμανδίας, η νεαρή Έμα, η φουρνάρισσα του χωριού, μετά την επίταξη του φούρνου της από τους Γερμανούς, είναι υποχρεωμένη να τους φτιάχνει καθημερινά το ψωμί τους με το μετρημένο αλεύρι που της προμηθεύουν. Κατορθώνει με έξυπνο και ευρηματικό τρόπο, χωρίς να γίνει αντιληπτή, να εξασφαλίζει επιπλέον ψωμί, με το οποίο προμηθεύει τους συχωριανούς της, βοηθώντας τους να κρατηθούν στη ζωή.

Κάτω από το ψυχρό, άγρυπνο βλέμμα των ένοπλων στρατιωτών, η Έμα έχει οργανώσει ένα μυστικό δίκτυο ανταλλαγών, κλείνει συμφωνίες, παρατηρεί, κρατά μυστικά. Το δώρο της Έμα στο χωριό είναι κάτι παραπάνω από λίγες ξεροψημένες μπαγκέτες, προσφέρει μια γεύση ελπίδας.

Μια συγκινητική ιστορία για το θάρρος, την αποφασιστικότητα, την αισιοδοξία και την αντοχή της ανθρώπινης ψυχής στο σκηνικό ενός μικρού χωριού της Νορμανδίας τις παραμονές της απόβασης των Συμμάχων.

«Ο Kiernan καταφέρνει να γεφυρώσει ιστορίες ζωής και θανάτου που εξερευνούν το τίμημα του θάρρους και το πραγματικό νόημα του ηρωισμού.» –RT Book Reviews