Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Το Μυστικό Φαρμακείο

Κωδικός: 9789606452147
Συγγραφέας: Sarah Penner
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
16.60€ 14.94€

Μια ξεχασμένη ιστορία, ένα υπόγειο δίκτυο γυναικών, μια δηλητηριώδης κληρονομιά εκδίκησης.

Καλωσορίσατε στο μυστικό φαρμακείο. Κρυμμένο στα βάθη του Λονδίνου του δέκατου όγδοου αιώνα, εκτελεί για την πελατεία του κάποιες πολύ ιδιαίτερες παραγγελίες. Γυναίκες απ’ όλη την πόλη συζητούν ψιθυριστά για μια μυστηριώδη γυναίκα, τη Νέλα, η οποία πουλάει καλά κρυμμένα δηλητήρια για να τα χρησιμοποιήσουν ενάντια στους καταπιεστικούς συζύγους τους. Όμως ο σκοτεινός κόσμος της Νέλα θα αρχίσει να κινδυνεύει όταν η νεότερη πελάτισσά της, η δωδεκάχρονη Ελάιζα, κάνει ένα μοιραίο λάθος.

Διακόσια χρόνια αργότερα, η επίδοξη ιστορικός Καρολάιν Πάρσγουελ ανακαλύπτει ένα παμπάλαιο μπουκαλάκι φαρμακοποιού στον Τάμεση και αρπάζει την ευκαιρία να ερευνήσει την προέλευσή του σε μια προσπάθεια να ξεχάσει τη φρικτή προδοσία του άπιστου συζύγου της. Όταν όμως ανακαλύπτει τη σύνδεση ανάμεσα στο μπουκαλάκι και τις άλυτες εδώ και αιώνες δολοφονίες της φαρμακοποιού, το ταραχώδες παρόν της Καρολάιν προσκρούει σε μια εκρηκτική ιστορία, η οποία δένει τη μοίρα της με τη μοίρα της Νέλα και της Ελάιζα, και παίρνει μια απρόσμενη τροπή που διαπερνά το φράγμα του χρόνου.

Το βιβλίο μεταφράζεται σε 40 γλώσσες και θα μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά από τη Fox.

  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 376
  • Διαστάσεις: 14×21

Είπαν για το βιβλίο:

«Μια ιστορία για ένα αθόρυβο δίκτυο γυναικών όπου βοηθά η μια την άλλη σε έναν κόσμο στραμμένο εναντίον τους. Η Penner παρουσιάζει πειστικά τρεις ηρωίδες σε δύο διαφορετικές εποχές… Ένα τολμηρό, ιδιαίτερο, ολοκληρωμένο ντεμπούτο!»
–Kate Quinn, συγγραφέας των best seller Το δίκτυο Alice και Η κυνηγός του Χίτλερ

«Το ντεμπούτο της Penner με μάγεψε… Καθηλωτικό και πολύ πρωτότυπο.»
–Fiona Davis, best selling συγγραφέας σύμφωνα με τους New York Times

«Μια συναρπαστική ιστορία που σε καθηλώνει.»
–Library Journal

«Το Μυστικό φαρμακείο είναι ένα βιβλίο-δηλητήριο… Μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου, θανάτου, πίστης και προδοσίας, που ξεδιπλώνεται μεταξύ παρόντος και παρελθόντος αποκαλύπτοντας τα καρδιοχτύπια και τα χαμένα όνειρα των τριών κεντρικών χαρακτήρων. Σε εκπλήσσει μέχρι και την τελευταία παράγραφο.»
−NPR